CTG 37. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
13.12.12 14:39

@eliskaj no pokud se dělá utz s průtokem tak se zobrazují na monitoru jako modrá a červená pasáž, kde proudí krev. já se před porodem ptala jestli nemá syn omotaný pupeční a doktorka mi řekla že to neříkají, protože pak jsou rodičky zbytečně vyděšené, ale že pupečník má kolem krku 30% dětí. po porodu jsem si vyžádala dokumentaci a tam to bylo napsáno že syn má suspektně pupeční kolem krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 15:51

Pohyby cítím skoro pořád. doma i přitom natáčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 16:08
@EvaG píše:
A jinak jiné komplikace na sobě necítíš, cítíš pravidelné a silné pohyby, průtoky pupečníkem dělali?

Pohyby cítím doma i na ctg. proto mi je divný jak můžou do tý zprávy napsat oscilace zůžené, pohyby četné..vždyť to jsou dve věty, který si absolutně protiřečí, protože vždycky když tam mam napsáno zůžené tak je to prej špatnej výsledek a musím znovu protože prej spí..ale na druhou stranu jak může spát když mám při tom tak strašně silný pohyby?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 16:14
@Mar__tanka1983 píše:
Co zkusit názor jiného doktora? já vím, že to někdo nemá rád a nechce „sýčkovat“, ale pokud jsi z toho takhle špatná, tak mě napadá zajet do porodnice, na pohotovost, že cítíš špatně pohyby, a zároveň jim říct o tom, co ti řekl tvůj doktor a oni tě pořádně vyšetří (zkus se zmínit o průtocích pupečníkem) a uvidíš. Víc hlav víc ví ;)

Už jsem byla u třech doktorů. Poprvé jsem byla na pohotovosti za účelem kontrakcí (nakonec jsem měla jen poslíčky) a tak mi to právě úplně náhodou udělaly ty ozvy které vyšli až na podruhé dobře a od tý doby se to se mnou veze. a pak už jsem nejezdila na pohotovost ale jezdím normálně do porodnice kde budu rodit, a jak tam jezdim obden tak je tam pokaždé jinej doktor..to je právě blbý. kdyby se na to díval furt jeden a ten samej, nebo dva tak to má víc pod kontrolou, ale takhle jdu na první ozvy, tak je doktorka, který se to nelíbí, tak mě pošle za dvě hodky na porodní sál protože ona je na gynekologii a tam už se za ty dvě hodky zavira z duvodu pracovni doby no a na tom porodnim sale je zase jina doktorka a ta mi řekne že jsou ty ozvy krásny. a kdyz tam jdu zase druhy den tak zase jina Dr.jak dole na gynde tak i nahore v porodnim sale :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 16:23
@eliskaj píše:
Já jsem měla na konci těhotenství to samé…jeden týden jsem chodila na CTG každý den a to i 4×, měla jsem plánovanou sekci z důvodu KP, takže jsem rodila 38+0 a nakonec se ukázalo, že měla malá dvakrát omotaný pupečník kolem krku a proto byly monitory špatné…ale bohužel, na žádném UTZ nic vidět nebylo. a to jse na něm byla každý den a pokaždé tam byl jiné lékař :-) Určitě bych trvala na průtokách pupečníkem, pokud ty budou OK a někdo ti dobře prohlédne placentu, tak bych se snažila být v klidu. Kdyby s ejim jooo něco nezdálo, nepustějí tě domů nebo tě ženou hned na sál
Prosím tě co znamená "plánovanou sekci z důvodu KP??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
13.12.12 17:03

@nikolkadixinka konec pánevní - poloha miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.12.12 17:58
@paola white píše:
tak to je nesmysl. pokud ti dělali průtoky tak pupečník kolem krku museli vidět! to by neviděl jen slepec.

Můj doktor mi průtoky dělal a nic takového nezjistil, při porodu na konci první doby porodní byl akutní císař, protože malý ztratily ozvy, ze zprávy jsem zjistila, že měl šňůru kolem krku. Je také možné, že to doktor viděl a nic mi neřekl, aby mě zbytečně nestresoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.12.12 18:00

@ixule oni to většinou vědí, ale protože je to tak časté tak to ani neříkají, což chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
14.12.12 06:49

Já se přidávám k těm co to na utz neviděli. Dělali mi jich a pořád neviděli co se děje. Ozvy špatné jinak vše ok. Chodila jsem tak pět dní. Kdy mi tvrdili že je vše v pořádku až na srdíčko. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí