Čtyři osoby v bytě 1+1 - tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
4.9.14 12:14

Ahoj :mavam:
Manžel dělá nábytek na míru a občas přijde s myšlenkama, jaké lidi napadnou v malých bytech ;)
Největší pomoc v malých bytech, bych řekla, je patrová postel. Pod postelí je buď stůl nebo šatní skříň - tím se hodně vyřeší úložné prostory. Prý dělal i patrovou postel, kdy bylo spací místo hned pod stropem, hned pod ním skříňky na oblečení a úplně dole byl velký prostor/skříň, kam schovávali kočárek :-)
A co mi přišlo jako dobrá věc (a máme to doma :mrgreen: ) jsou police hned pod stropem. My na nich máme velké bedny z IKEA, do kterých se dá schovat cokoliv. A nebo manžel přišel s tím, že do jednoho miniobýváku dávali těsně pod strop kuchyňské skříňky a taky to prý vypadalo dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 12:20

Ty jo ja bych se v tak malem byte zblaznila :( to musi byt s detmi do budoucna neunosny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
4.9.14 12:28

Z 1+1udělat 2+kk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.14 12:29

Patrová postel je hudba budoucnosti. S mimčem si to neumím představit a navíc manžel je malinko rozměrnější, takže by musel trochu shodit, aby pod námi vydržel rošt :lol:

Jinak děkuji moc za ten odkaz na 1+1 z mimibazaru. Ten je vážně skvělý! :dance:

Docela mě překvapuje, jak moc tragicky to hodně z Vás vidí. Chápu, že kdo žije ve velkém bytě si jen těžko představuje, jaké je to žít v menším prostoru, ale rozhodně si myslím, že to není žádné drama, že to všichni bez psychické újmy přežijeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.9.14 12:29

@Meeshab Tak to je prece jen vetsi byt nez klasicky jednopokojac, vysoke stropy a velka obytna kuchyne, nicmene sdilet loznici s dvemi detmi se mi jaksi prici, ale tot muj nazor.
Udelano je to ovsem moc hezky, jen to soukromi je trochu pase. I kdyz i to umyvadlo se zubni pastou v kuchyni.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13955
4.9.14 12:35

@Ostruzina80 tak zije dost lidi. Takze to asi lze. Dokud budou deti mensi tak si myslim, ze to zvladnete v pohode. Ale treba v dobe puberty a dospivani bylo myslim, dobre ze jsme meli se sestrou zvlast pokoje. Kvuli partnerum, ktery jsme si zacaly vodit a jako deti jsme se se setrou strasne rvaly. Takze zase vetsi byt byl na miste - nasi byli radi, ze nas muzou separovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.9.14 12:36

@Ostruzina80 ono pak vic nez o misto jde o soukromi a dusevni zdravi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.9.14 12:41

@Ostruzina80 Ja tu zkusenost mam s jednim ditetem a slo to prezit jen diky tomu, ze manzel v te dobe chodil domu opravdu jen prespat. Takze koncem RD jsme se stehovali, s dvema si to uz vubec neumim predstavit, soukromi na nic a co treba kdyz jde dite do skoly? Klid na uceni..Navic mit loznici s detmi, mimo malinkych, se mi trochu prici.

• Citovat
  • Upravit
5826
4.9.14 12:44
@Ostruzina80 píše:
Patrová postel je hudba budoucnosti. S mimčem si to neumím představit a navíc manžel je malinko rozměrnější, takže by musel trochu shodit, aby pod námi vydržel rošt :lol:

Jinak děkuji moc za ten odkaz na 1+1 z mimibazaru. Ten je vážně skvělý! :dance:

Docela mě překvapuje, jak moc tragicky to hodně z Vás vidí. Chápu, že kdo žije ve velkém bytě si jen těžko představuje, jaké je to žít v menším prostoru, ale rozhodně si myslím, že to není žádné drama, že to všichni bez psychické újmy přežijeme :lol:

Přála bych vám, aby jste to na těch 17 m bez té psychické újmy přežili :kytka: My bydlíme 4 ve 3+1 a ještě nám jeden pokoj chybí :nevim: Ale znala jsem rodinu, kde 4 bydleli v 1+1,ale udělali z toho 2+0,kuchyn udělali z komory. Ale měli mnohem větší ten pokoj - 26 m. To vaše musí být pidibyteček tak pro jednoho nebo jako přestupní stanice do většího, jednou se tam ušlapete, soukromí žádné. :nevim: Ale lepší něco, než nic, ale asi bych se smířila jen s jedním dítětem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.9.14 12:44

Já nepotřebuji k životu veliké místnosti, ani 7+1, ale mám ráda své soukromí a chci mít kam si „zalézt“, když chci mít chvilku jen pro sebe :think:
to samé si myslím pro děti…

a i s manželem chceme mít svoje soukromí :oops:

jako při jednom dítěti si to dokážu představit, ale při dvou opravdu ne :think:, sama jsme s bráchou vyrostla ve dva jedna a dlouho jsem tím trpěla, tak teď jsem ráda, že jsme mohla udělat prckovi pokojík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.14 12:48

My mame 2+kk a dve cacorky, byt teda 65m2 a planujeme pre nas poschodovu postel. My pojdeme pod plafon, slecny dostanu postele pod nas, rebrik bude robit nieco ako priecku k spacej casti, a do uvolneneho miesta v spalni pride pisaci stol a pocitac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
4.9.14 12:54

@Ostruzina80 taky si to neumím představit a to máme taky malý byt, ale 2+kk. A to docela jde, dvě oddělené místnosti, dají se zavřít, v té druhé je klid. Já jsem vyrostla ve velkém bytě v RD a prostor potřebuju prostě, jsem trochu klaustrofobik, a malé stísněné zastavěné prostory mi vadí. Představit si, že všechno máme naskládané v jednom a ještě menším pokoji, než jsou ty naše, si neumím. U nás také bude potřeba vyřešit dětský pokoj. Stěhování také neplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.9.14 12:57

Tak to je mazec, to vas teda obdivuju! My sme. meli byt 47m2 s 1 mimcem a byla to hruza! Chlap z toho nervozni jak sanky v lete… Ale asi nemate v byte zbytecnosti.. Ale i tak by si nemela, kde hrat.. V obyvaku sme museli mit lednicku, jidelni stul a obyvak… Setrime na vetsi byt. preji hodne stesti! Ale ta postel na nozkach neni spatny napad a pod to, dat napr. sedacku, nebo detem do budoucna psaci stul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
4.9.14 13:03

Za chvíli budete po sobě „šlapat“,prostě hlava na hlavě, žádné soukromí. Snažila bych se hledat větší byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85288
4.9.14 13:18

My ted mame 54m2, 2+1, a dobre je to tak pro dva. Po narozeni mimca se to jeste nejak udela, stejne bude porad zezacatku s nami, ale pozdeji se stehujeme do vetsiho.

S malymi detmi se to mozna da, pokud je byt velky tak, jak na tom minibazaru. Ale pozdeji fakt ne. To vas budou deti pozorovat pri sexu? :nevim: pro me nepredstavitelne. Ale ten byt na tom minibazaru byl zajimave vyresen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný