Cucání palečku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2422
27.3.13 17:47

Ahoj, jsem zvědavá jestli ti někdo poradí něco kloudného. Moji dcerku to taky nemůžem odnaučit a to jsme zkoušeli možné i nemožné. Jinak moje mamka cucala palec do 16, sestřenka do 14 a to je dcera doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 17:48
@Malá Mia píše:
U některých děcek bohužel fakt nepomůže asi nic. Já jsem si cucala palec do 6 let :oops:, v šesti jsem se sama rozhodla, že už si ho cucat nebudu, a přestala jsem :lol:. No ostuda to byla pro naše asi hrozná, všechny babičky a tetičky lamentovaly a mamka to špatně nesla. Důsledky: rovnátka jsem pak nosila od 12 do 22 let :roll:
Je mi jasné, že jsem tě nepotěšila, tak promiň…

no ona už si ho cucá převážně jen v noci když spí, usíná bez něj a já si nejsem moc jistá jestli když to dělá ve spánku má vůbec nějakou šanci to vůlí ovlivnit

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
27.3.13 18:32
@Anonymní píše:
no ona už si ho cucá převážně jen v noci když spí, usíná bez něj a já si nejsem moc jistá jestli když to dělá ve spánku má vůbec nějakou šanci to vůlí ovlivnit

Možná jo. Já už jsem byla tak vystresovaná z toho, jak mi všichni za to hubovali, že i v noci jsem nějak podvědomě vnímala, že si tam ten palec strkám a hned jsem si ho v polospánku vyndala ven. Je to vopruz, drž se :hug:. Asi už jedině dceři dál trpělivě opakovat, že bude mít křivé zoubky a že by se jí děti za to mohly posmívat, třeba si na to začne sama myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8151
27.3.13 18:48
@Malá Mia píše:
Možná jo. Já už jsem byla tak vystresovaná z toho, jak mi všichni za to hubovali, že i v noci jsem nějak podvědomě vnímala, že si tam ten palec strkám a hned jsem si ho v polospánku vyndala ven. Je to vopruz, drž se :hug:. Asi už jedině dceři dál trpělivě opakovat, že bude mít křivé zoubky a že by se jí děti za to mohly posmívat, třeba si na to začne sama myslet :nevim:

to ani není potřeba už má ten paleček viditelně placatej a nehet téměř 2× takový než na druhém palci, sama vidí jaké to má následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.3.13 21:55

Jednou mi kluk hrozne rval a ja zase zkusila dudlika, ktereho do te doby odmital a i kdyz jsem si nedelala nadeje, tak prijal. Casem jsem si vsimla, ze si uz vubec palec necuca. Ted je klukovi rok a pul a dudlika dostava uz jen na noc a nebo pokud je hoooooodne neprijemnej z nejakeho duvodu (nemoc, zoubky). Jinak uz dudliky pres den schovavam.
Takze zkusit, az mimi nekdy bude brecet, nebude mit hlad, bude prebalene a proste se jen bude chtit nejak uklidnit a zrovna ho palecek nenapadne. Poprve mi dudlika prijal asi ve 4 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 22:02

@trpaslinka jenomže naší holce už bylo pět let

• Citovat
  • Upravit
12185
27.3.13 22:13

Zakladatelka ale psala o 3 mesicnim diteti, nebo se pletu? Uz jsem nejaka unavena, tak na to mam narok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.13 13:16

@trpaslinka jo jo v roce 03 psala zakladatelka o 3 měsíčním miminku myslím že teď už s cucáním palečku problém nemají:o), já jsem teď diskuzi oživovala kvůli pětileté dceři

• Citovat
  • Upravit
veri33
2.5.13 07:03

Ahoj, mé dceři je 7 let, chodí do první třídy a ještě si palec cucá. Už několik let s tím bojujeme, ale prostě nám to nějak nejde..Jsem už z toho také celá špatná. Je pravda, že jsem si také ještě sama v první třídě cucala palec, ale má takový neblahý pocit, že dcerka se to jen tak neodnaučí. Vyhrožuji rovnátkami, ale není to nic platné..
Jako miminko dudlíček odmítala. Sama si tam ve třech měsících strčila paleček..

• Citovat
  • Upravit
veri33
2.5.13 07:04
@veri33 píše:
Ahoj, mé dceři je 7 let, chodí do první třídy a ještě si palec cucá. Už několik let s tím bojujeme, ale prostě nám to nějak nejde..Jsem už z toho také celá špatná. Je pravda, že jsem si také ještě sama v první třídě cucala palec, ale mám takový neblahý pocit, že dcerka se to jen tak neodnaučí. Vyhrožuji rovnátkami, ale není to nic platné..
Jako miminko dudlíček odmítala. Sama si tam ve třech měsících strčila paleček..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure