Čuchání rukou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
9.2.15 19:08

čuchání rukou

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenost nebo jestli je to nějaké onemocnění? Můj 8 letý syn si poslední dobou stále čuchá k rukou, jakmile se něčeho dotkne ihned si čuchne k ruce, je to normální?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
9.2.15 19:24

Moje dcera to taky dělala, pak přestala a místo toho si třeba zas nějaký čas povytahovala kalhoty, pak kousání nehtů…Teď tuk tuk nedělá asi nic divného :think: Asi taková dětská forma OCD, já to taky měla a dodnes něco mám..U psycholožky (byli jsme z jiného důvodu) jsem se zmínila a taky se netvářila, že by šlo o něco zvláštního. Spousta lidí má něco takového. Pokud to není v takové míře jak Jack Nicholson v Lepší už to nebude byla bych v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 19:26

@Ainy raději anonymně manžel čuchal ke každému jídlo i k rohlíkům prostě ke všem i v restauraci aniž by si to uvědomoval, trvalo mi dva roky než jsem ho to odnaučila, ale i ted se občas zapomene a čuchá :roll:

• Citovat
  • Upravit
3380
9.2.15 19:37

@Jikyta Jen bych se asi zaměřila na to jestli nemá nějaký stres nebo tak něco :nevim: Jako k psychložce jít taky můžete ale nejspíš se dozvíte jen jak se k tomu postavit, jak na to reagovat…Nám se osvědčilo prostě říct, že to před lidma vypadá blbě a víc jsme to nekomentovali a neřešili. Ale myslím, že se zas objeví něco nového :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.2.15 19:49

Já jsem teda taky čichací, ale u mě je to dáno tím, že skoro nic necítím, takže když si chci třeba čichnout ke kytce, tak musím nos ponořit úplně do květu, abych vůbec něco cítila. Nemá třeba neprůchodné dýchací cesty? že se jakoby ujišťuje, jestli něco cítí, nebo ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
1311
9.2.15 20:47
@Ainy píše:
Moje dcera to taky dělala, pak přestala a místo toho si třeba zas nějaký čas povytahovala kalhoty, pak kousání nehtů…Teď tuk tuk nedělá asi nic divného :think: Asi taková dětská forma OCD, já to taky měla a dodnes něco mám..U psycholožky (byli jsme z jiného důvodu) jsem se zmínila a taky se netvářila, že by šlo o něco zvláštního. Spousta lidí má něco takového. Pokud to není v takové míře jak Jack Nicholson v Lepší už to nebude byla bych v klidu ;)

Také mě napadlo, jestli to není obsese. Kdyby se to třeba nějak stupňovalo, konzultovala bych to (dětský lékař nebo psycholog).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
9.2.15 20:51

A to je divné, k něčemu čichat? :mrgreen: Já čichám úplně ke všemu. Hlavně teda k jakémukoliv jídlu, ke knihám, k časopisům, k vypranému prádlu… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
9.2.15 21:05

Tak já to dělám taky, snažím se nenápadně… :mrgreen: Ale chlap ze mě má akorát tak srandu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA