Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chtela bych se zepatat dneska jsme byli u doktorky a rikala ze ma mala sestou nemoc sice mela zvysenou teplotu okolo 38 a pak se osypala uz ji to mizi jen ze mne zarazi ze vsude se pise ze deti maji horecky a z ke 40 stupnu
U kazdeho ditka je to jinak ![]()
Malej mel 39,2 3dny,4.den sem sla k doktorce ze asi 6.nemoc a odpolko uz byl osypanej ![]()
@michellll Tak buď ráda, že jsi nemusela řešit čtyřicítky. Kluk ji měl teď podruhé. Poprvé měl v noci i k těm 40 stupňům, teď podruhé už jen 39 a teplotu obecně jen 2 dny.
Naše malá měla 6.nemoc před týdnem. Měla tři dny horečky 38-39, v noci až k té 40. Buď ráda, že jsi neřešila vysoké teploty, jak psaly holky přede mnou
To zalezi. Syn mel prvni dva dny 38,5 a treti do 38 pak se vysypal.
Bylo to rychly
U nas byly standardne 38,5-39,2 a pak jak kdyz utne a nic, prisla vyrazka
@Svistice píše:
@michellll Tak buď ráda, že jsi nemusela řešit čtyřicítky. Kluk ji měl teď podruhé. Poprvé měl v noci i k těm 40 stupňům, teď podruhé už jen 39 a teplotu obecně jen 2 dny.
Podruhe? Ja myslela ze muze byt jen jednou aspon to doktorka rikala
@michellll píše:
Podruhe? Ja myslela ze muze byt jen jednou aspon to doktorka rikala
Já si to tak myslela a naše dr. říkala, že to může mít i podruhé. Teď podruhé ho viděla až ve stádiu vyrážky a potvrdila, že je to 6. dětská nemoc (byla fakt stejná, jako poprvé).
@Svistice píše:
Já si to tak myslela a naše dr. říkala, že to může mít i podruhé. Teď podruhé ho viděla až ve stádiu vyrážky a potvrdila, že je to 6. dětská nemoc (byla fakt stejná, jako poprvé).
A nebyla to treba uz 5 nemoc? Ta se projevuje uplne tejne akorat dite je vice osypane snad i na obliceji ![]()
Jinak ja jsem vubec netusila ze by mohla mit mala 6 nemoc jelikoz jsme byli ve ctvrtek na ockovani na tbc a pak druhy den ta zvysena teplota tak jsem myslela ze je to z ockovani…a pak to po 3 dnech byl klid a to osypani tak jsme sli k doktroce a dneska rano jsme byli na kontrole a ze uz ji to mizi a ze do vecera to bude ok ale ze ma byt jeste doma
@michellll píše:
A nebyla to treba uz 5 nemoc? Ta se projevuje uplne tejne akorat dite je vice osypane snad i na obliceji
Ne, měl to jen na těle, na obličeji ani stopa.
@michellll píše:
A nebyla to treba uz 5 nemoc? Ta se projevuje uplne tejne akorat dite je vice osypane snad i na obliceji
Jenze 5.nemoc je prvne vyrazka a pak teploty ![]()
@Svistice píše:
Ne, měl to jen na těle, na obličeji ani stopa.
Aha..
@lucka83 píše:
Jenze 5.nemoc je prvne vyrazka a pak teploty
Jee tak to jsem nevedela ze je to takhle obracene
dekuji ted uz budu vedet