Cukrářské potřeby Brno

43
17.9.14 19:10

cukrářské potřeby Brno

Ahojky holky moc prosím potřebuji nakoupit na dort potravinářské barvy nejlépe gelové nevíte kde v Brně se to dá nakoupit? děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
17.9.14 19:22

Byla jsem tady…

http://www.svetpeceni.cz/kontakt.html

Da se tam dobre parkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
17.9.14 19:22

Doporučuji toto http://www.fialapraha.cz/ s pobočkou v Brně, je to sice asi velkoobchod, ale muže tam nakupovat kdo chce, jako třeba já laik :mrgreen: kupovala jsem tam gelové barvy a potahovací hmotu na dort, kterou jsem těma gelovkama barvila, a absolutní spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.9.14 19:35

@suvik děkuji :) na tyto stranky jsem se dívala ale tam musí byt prý obědnávka nad 900,– co je na tom pravdy:

@Lenick děkuji :) snad to najdu :) já chci právě ty gelové barvy zkusit doteď snimi nemam zkušenosti… je tam velký výběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.9.14 19:52

@suvik dá se tam nakupovat i po kusech? máme zálusk na jedlé papíry na dort pro dceru :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
17.9.14 20:01

@Theja11 byla jsem tam před rokem, asi ještě na jiné adrese, ale bylo to hodne velké, hodně věcí, ochotná paní, která mě nasměrovala, výběr barev - kolik jich bylo, to už bych kecala, ale kupovala jsem např. oranžovou, která není úplně základní barva, a měli ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.9.14 20:47

Ty ja tam byla tak pred rokem, normalne jsem si vzala kosik, nakoupila myslim tak za 500,–, nikdo nic o zadny sume za kterou musim nakoupit nic nerikal… Bylo tam i docela dost lidi… Si tam brnkni…;-) Blizsi info nemam, byla jsem tam jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.9.14 00:01

@Lenick @suvik
asi se stavim do obou a uvidime dekuji za tip holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.9.14 21:23

@Lenick Tak jsem byla dneska v tech potrebach a muzu rict ze dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
18.9.14 22:07
@Theja11 píše:
@Lenick Tak jsem byla dneska v tech potrebach a muzu rict ze dobry :)

super, to jsem ráda, ať se dort vydaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.9.14 23:01

@Lenick moc dekuji snad se povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.18 20:22

Já doporučuji cukrářský obchůdek v Líšni. Je to kousek od šaliny č. 8 nebo se tam dá autobusem ze Staré osady. Je to ráj, kupuji tam vše pro pečení dortů i vánočního cukroví. Jejich stránky ****** :mavam:

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat