Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@S.a.n.y6444 tak tak, muj pritel - Ir miluje vanilkove rohlicky ![]()
@maranafa - já budu dělat tento víkend perníčky, protože mě prosí děti, vždycky se tu u nás potom schází o víkendu a zdobí si je celá parta (dál než do kuchyně s linem
je nesmím pustit, protože zdobení je potom všude
). Jinak začínám až koncem listopadu (snad už budu mít v té době po porodu - do termínu mi chybí 11 dní
). Protože peču na objednávky, bude to letos možná náročnější, upřímně doufám že nebudu mimíska přenášet, nebo alespoň ne dlouho. Upeču takové ty suché tvary, nandám na uležení do krabic a plnit budu těsně před předáváním v polovině prosince. To dělám teprve i nepečené.
@náhradní maminka máš dobrej recept na ty co pak zmeknou? Tak se s ním poděl. Loni jse měla dost tvrdí. ![]()
@Freetibet píše:
@S.a.n.y6444 tak tak, muj pritel - Ir miluje vanilkove rohlicky
on ma rad vse
i bramborovy salatek …libi se mu u nas v cesku vanoce..ne jak tady v Itosce..
@lovelytelle Mohla bych poprosit o recept na mandlové rohlíčky? Děkuji
Vanilkove rohlicky
357 g hl. mouky
50 g cukr moucka
125 g strouhanych mandli
275 g masla
cukr vanilkovy
citronova kura
3 zloutky
vypracovat testo a nakonec pridat zloutky jeden po druhem. bud rucne nebo pomoci formicky tvarujeme rohlicky a horke je obalujeme v cukru, peceme do ruzova
@lovelytelle Děkuji
Já dělám klasické vanilkové s oříšky, bez žloutků. Letos asi udělám oříškové i mandlové ![]()
@Riki3 jojo urcite je zkus, jsou vyborne, myslim ze jeste lepsi nez s oriskama ![]()
Damy, dela nektera z vas tucnaky z vosich hnizd? Plni je nektera cokoladovou naplni a podeli se o recept? Na netu jsem nasla jen od pohledu „divne“ navody a ja jsem na toto debil a potrebuju to jak pro maly dite…
@ncc1701 ja delam ulky pro sebe
pritel je moc nemusi, coz mi vyhovuje, nadelam jich hafo a nikdy je nikomu nenabizim, mohla bych se jich fakt uzrat
mnaaaaaam
DOTAZ nemate recept na cukrovi, pecene s RUMEM ale BEZ ORECHU?