Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, jaké děláte cukroví? Zkoušíte něco nového nebo každý rok pečete stejné druhy, protože je máte vyzkoušené. Chci zkusit něco nového, tak hledám inspiraci.
Ja pecu klasika linecka, mandlove rohlicky, pernicky, kokosove polite cokoladou, pak skoricove kyticky, vosi hnizda, iselske s nutelou
@lovelytelle Všechny kromě mandlových rohlíčků znám. Jen išelské plním světlým krémem. Už pečeš?
Já vždycky upeču pár obvyklých oblíbených druhů a dva, tři nějaké nové. A buď je zařadím do hitparády na další roky, nebo ne ![]()
Na netu je plno receptů, některé i přímo s komentáři, stačí si k tomu na chvíli sednout.
@SarkaLo mandlovy jsem delala loni poprve podle receptu rodinne zname a jsou bomba. ty znam taky, ale manzel kremy nerad. no uz se pomalu chystam, dneska chci zkusit udelat testo na ty metelciny pernicky z emimina
@SarkaLo jojo napisu, akorat se to musi 2 dny ulezet a pak upect, zkusim polovicni davku a jestli budou dobry tak pak udelam z plny davky
Loni jsem to prehnala a dost toho letelo do kose. Letos, uz kvuli prckovi, udelam jen van. rohlicky z mandli, linecke, kokosove kulicky se salkem, citronove mesicky a vosi hnizda. Nove zkusim parizske rohlicky a medove trubicky.
Tak medový trubičky jsem taky dělala - ale nic moc
záleží na receptu
Já začnu s pečením příští týden - nestíhala bych kvůli práci, tak aspoň něco ať mám ![]()
Perníčky, linecké, mandlové a vanilkové rohlíčky, linecké oplatky, rumoé koule, kokosky, andělská očka, išelské dortíčky, linecké ježky a teď tam mám svatomartinské rohlíčky
Ja ani nemam sajn, jak dlouho to upeceny cukrovi vydrzi. Samotne, bez kremu, jen zaklad…
Začínám dnes, abych za 14 dní na první advent už měla cukroví
@ncc1701 mohla bych prosim dostat recept na ty kokosove kulicky se salkem? dekuju ![]()