Cukroví - inspirace :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
14.12.12 20:12

Holky nemate nekdo super ozkousenej recept na skoricove, citronove nebo kokosove cukrovi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
15.12.12 14:22

Všem dík za rady..každý rok dávám cukroví do chladu, ale nikdy není tak měkké jako ho mají ostatní (když ochutnávám). nevím :nevim: asi mám na to blbej vliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.12.12 14:40
@LadyAnnBH píše:
Všem dík za rady..každý rok dávám cukroví do chladu, ale nikdy není tak měkké jako ho mají ostatní (když ochutnávám). nevím :nevim: asi mám na to blbej vliv :mrgreen:

Tak ono taky záleží jak dobře propracuješ těsto. Já letos poprvé dělala těsta v domácí pekárně a to cukroví je fakt úplně jiné. Takže pořádně propracovat :lol: Letos mám nejměkčí a nejkřehčí cukroví co jsem zatím pekla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.12.12 09:59

Je tu někdo, kdo peče laskonky a poradí mi, jak je skladovat ještě bez náplně? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.12.12 10:10
@mischelinmisa píše:
Je tu někdo, kdo peče laskonky a poradí mi, jak je skladovat ještě bez náplně? Dík.

mam je na balkone v krabici a jsou zcela OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.12.12 14:34

jak napravit těsto

Dobrý den, potřebuji poradit, stala se mi taková hloupá nehoda :zed:.Dělala jsem těsto na košíčky a místo citonové štávy jsem dala kyselinu citronovou v prášku. Po upečení jsou košíčky nepoživatelné. Jsem bezradná prosím poradte jak zachránit další těsta podobně zkazená :zed: nechci to vyhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.12.12 16:33
@lusess píše:
Dobrý den, potřebuji poradit, stala se mi taková hloupá nehoda :zed:.Dělala jsem těsto na košíčky a místo citonové štávy jsem dala kyselinu citronovou v prášku. Po upečení jsou košíčky nepoživatelné. Jsem bezradná prosím poradte jak zachránit další těsta podobně zkazená :zed: nechci to vyhodit…

Bohužel vyhodit, to si myslím že prostě zachránit nejde, leda přidělat další, ale hoooodně a stejně pochybuju, že se to bude dát jíst :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí