Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky nemate nekdo super ozkousenej recept na skoricove, citronove nebo kokosove cukrovi? ![]()
Všem dík za rady..každý rok dávám cukroví do chladu, ale nikdy není tak měkké jako ho mají ostatní (když ochutnávám). nevím
asi mám na to blbej vliv ![]()
@LadyAnnBH píše:
Všem dík za rady..každý rok dávám cukroví do chladu, ale nikdy není tak měkké jako ho mají ostatní (když ochutnávám). nevímasi mám na to blbej vliv
Tak ono taky záleží jak dobře propracuješ těsto. Já letos poprvé dělala těsta v domácí pekárně a to cukroví je fakt úplně jiné. Takže pořádně propracovat
Letos mám nejměkčí a nejkřehčí cukroví co jsem zatím pekla ![]()
Je tu někdo, kdo peče laskonky a poradí mi, jak je skladovat ještě bez náplně? Dík.
@mischelinmisa píše:
Je tu někdo, kdo peče laskonky a poradí mi, jak je skladovat ještě bez náplně? Dík.
mam je na balkone v krabici a jsou zcela OK
Dobrý den, potřebuji poradit, stala se mi taková hloupá nehoda
.Dělala jsem těsto na košíčky a místo citonové štávy jsem dala kyselinu citronovou v prášku. Po upečení jsou košíčky nepoživatelné. Jsem bezradná prosím poradte jak zachránit další těsta podobně zkazená
nechci to vyhodit…
@lusess píše:
Dobrý den, potřebuji poradit, stala se mi taková hloupá nehoda.Dělala jsem těsto na košíčky a místo citonové štávy jsem dala kyselinu citronovou v prášku. Po upečení jsou košíčky nepoživatelné. Jsem bezradná prosím poradte jak zachránit další těsta podobně zkazená
nechci to vyhodit…
Bohužel vyhodit, to si myslím že prostě zachránit nejde, leda přidělat další, ale hoooodně a stejně pochybuju, že se to bude dát jíst
![]()