Recept: Těstoviny s plody moře

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 4 OSOBY
  • Čas 15
Hodnotilo 0 lidí

Slávky můžeme použít vyloupané i nevyloupané. Dávám přednost těm vyloupaným. :) Obsahují vitaminy skupiny B a mnoho minerálů.

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, na něm krátce opečeme česnek nakrájený na plátky, nesmí se připálit. K česneku přidáme vyloupané slávky a zalijeme trochou bílého vína, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme minutu provařit. Vmícháme do těstovin. Na talíři sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem.

Přibližné výživové hodnoty:
Energie: 1350 kJ
Bílkoviny: 22 g
Tuky: 13 g
Sacharidy: 40 g

Autor: Tiger-lily

Ingredience

  • Těstoviny 400 g
  • slávky cca 10 ks na porci
  • česnek cca 3 stroužky na porci
  • parmazán
  • olivový olej, sůl, citronová šťáva, bílé víno, pepř

Doporučená příloha

Zeleninový salát

Chutnalo vám? Okomentujte recept Těstoviny s plody moře

Váš příspěvek