cvičení s míčem

63
29.6.04 14:26

cvičení s míčem

Ahojky,
mam mensi problem.. Znama mi poradila at si koupim mic na cviceni, ze je to dobre na cviceni v tehotenstvi i po nem.. Tak jsem si ho koupila.. Jenze ted nevim jake cviky na nem muzu provadet abych neublizila miminku.. Prosim poradte mi nejake cviky, knizky nebo odkazy kde bych neco nasla.. Dekuju :) ..
agula 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1512
29.6.04 16:13

ahoj,
uz len to ze na nom sedis a hupes sa zo strany na stranu je dobre na chrbticu. :D
napr. postavis sa ku stene medzi svoj chrbat a stenu das loptu/mic. opres sa o neho a robis mierne podrepy
loptu si das medzi nohy a stlacas
rozmyslam, lebo viem ich plno ale neviem ci su vhodne pre tehulky. tieto su v pohode.
kukni: http://rodina.cz/…/article.ASP?…

danka26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.04 16:13

Agulo, ve zdravotnických potřebách je k dostání knížka, kde jsou popsány a nafoceny cviky na gymbalonu. Také jsem si ho na začátku těhotenství koupila a byla jsem dost rozčarovaná z toho, že tam ta příručka nebyla. Je to jenom obyčejný sešit, stojí něco kolem 40 Kč. Na internetu jsem pátrala po popisech nějakých těhotenských cviků a nic jsem nenašla. Sešit vyšel v nakladatelství KÖCK SPORT s r.o. v roce 2002 - možná to najdeš na jejich stránkách.
Radina + žabička 35tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.6.04 16:22

tak jsem se na ně byla podívat na netu, není to nakladatelství, ale výrobce sportovních potřeb, myslím že se to ale u nich bude dát objednat
 R.

• Citovat
  • Upravit
7
9.7.04 10:18

Cvičení v těhotenství

Ahoj těhulky,
když už tu byla řeč o cvičení, mám na vás také jeden dotaz. Prosím, můžete mi někdo poradit nějaké kurzy pro budouci maminky. jsem totiž vždycky večer po práci tak utahaná, že se k žádnému cvičení sama nepřinutím. Tak si říkám, že když se někam přihlásím, tak budu vědět, že musim. Nejvíce by mi vyhovoval nějaký kurs na Kladně.
Mějte se krásně
Teri 12tt + prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
9.7.04 10:38

Felco, v těhu nejde cvičit za každou cenu i když bys chtěla. Pokud ji moc unavená, tak bys rozhodně cvičit neměla když tělo říká Ne! Já jsem byla takhle unavená v obou těhotenstvích asi do 16 týdne, pak se to najednou změnilo a já si našla cvičení pro těhulky někdy kolem 20. tt. Teď už se na to zase necítím, přece jenom váha miminka a klesající bříško mi dávají v posledních dnech dost na frak. Na cvičení nemám ani pomyšlení, do ničeho se nenutím. Chtěli jsme ještě stihnout rekonstrukci kuchyně, ale vím že by to bylo moc fyzicky náročné na uklízení, takže kvůli mně to bude muset počkat. Z vlastní zkušenosti ti můžu jenom dát radu, když tělo nech, k ničemu ho nenuť ať se zbytečně nezatěžuješ ty ani miminko. Ta chuť snad přijde sama. A neboj se že to po porodu nedohoníš. Pokud máš v hlavě naprogramováno „cvič“, ono to tam zůstane i po narození miminka.

• Citovat
  • Upravit
89
23.6.14 13:43

Zdravím, chtěla bych se zeptat jaká velikost míče je nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí