Cvičení a solárium

107
24.6.04 14:21

Cvičení a solárium

Těhulky, chodíte cvičit, přesněji na Power Jogu ? Dostala jsem volné vstupy do nového centra, cvicitelka tvrdi ze je to vhodne i pro tehulky, ale na netu jsem našla že není vhodna pro tehulky.. !? Také jsem chodila pravidelne do solaria, co jsem objevila na testu // čárky jsem radši nebyla, ale hrozně mě to láká tam jít, jednak mám spoustu drahych krému a predplacené vstupy a hlavně nechci zustat na léto bílá.. Celý den trčím v práci a v soláriu se mi i pekne relaxuje, posloucha hudba.. Je to snad krom spanku jedina 20ti minutovka kdy vypinam… Poradte. Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
24.6.04 14:58

Re: Cvičení a solárium

Ahoj Loneless,
tak jsme si odběhly z diskuse „těhule?“ viď :D
Power joga nevim nevim je tam hodně protahování a to se myslím na začátku moc nedoporučuje - hlavně bříško. Určitě je lepší Gravi joga, která je určená přímo pro těhulky. Taky se hodně cvičí, nevím odkud jsi, ale v Praze toho je dostatek.
O soláriu jsem četla, že to v rozumné míře nevadí (tak jednou týdně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.6.04 15:15

S power jogou jsem si to myslela.. maji tam i cviceni pro tehulky, ale kdyz jsem tam videla ty maminy s briskama :o)) ja zadne nemam.. pry to nevadi, čim dřive tím lépe :o)) Takže se poradím s Dr. zítra k němu už jdu..
S tím solárkem si také nemyslím, že by škodilo.. Chodila jsem 1 x max 2 x týdně na 20 min na 650tku, pravda že po 10ti min jsem byla rozpalena jako ohen, klimatizaci jsem pridavala na plne perdy.. Takze si myslim ze kdyz uberu a budu tam tydne jednou po 10ti minutkach, opaleni co mam si budu aspon udrzovat.. Opaleni od solarka je mene vyhodne od slunicka od more tim, ze rychleji vybledne.. :o(( Asi se Dr. preptam, abych ho pri tom zahnizdovani nejak tim horkem nevyhnala !! Holky tu psaly, že se ani nedoporucuje slunit u moře a tak.. My planujeme najaky last moment na prelom červenec/srpen.. Ale chci jet tak i tak, at uz se budu treba valet pod slunečníkem a relaxovat nebo číst knížky.. nemůžu se nabažit velké knihy o matce a dítěti, kterou jsem si koupila.. :o)) !
Jsem z Prahy :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dia
34
24.6.04 16:39

Ahoj Karkulko,

můžeš mi prosím doporučit nebo aspoň nasměrovat na nějakou tu gravi jogu v Praze? Nikde jsem zatím nic nenašla…

Jinak co se týče sluníčka u moře, ptala jsem se speciálně na tohle dr. a řekla mi, že pokud nemáš žádný problém, není vůbec důvod na dovču nejet nebo neletět, ale není dobré ležet na sluníčku 12 hodin denně, jinak opalování prý není na škodu. Totéž mi řekla o solárku, nemělo by se to přehánět, ale nevadí to…

Díky Denisssa 11+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
25.6.04 09:28

Ahojky Denisso,
takže v Praze se gravijoga cvičí v Energy clubu, Fügnerovo nám. 5, Praha 2, ve Factory Pro na Černém MOstě nebo na Smíchově, Klub Slunečnice - Maislova ulice, Studio pro ženy - Vodičkova ulice. Určitě jsem to viděla i jinde, ale teď si nezvpomenu.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.6.04 16:32

dovolenka - skúsenosti

Tak neviem, asi záleží ako znášaš teplo. Kamoška bola v prvom trimestri na dovolenke pri mori (mali ju zaplatenú pol roka dopredu) a vraj si ju vôbec neužila - na prechádzkach po pláži chodili okolo reštaurácií a jej sa dvíhal žalúdok z každej vône, na slniečku vydržala 5 minút a pritom je tip, ktorý sa dokáže opekať hodiny. Na koži sa jej vyhádzali fľaky z opaľovacieho mlieka… Bola celý čas pod slnečníkom alebo zalezená v hotelovej izbe alebo na WC. Ale možno ty by to znášala dobre a dovolenku si užiješ, ktovie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.04 18:56

Dio,

gravidjogu mají i v A-Centru v Karlíně (Vítkova ulice). Podrobnosti najdeš na www.materstvi.cz

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.6.04 15:53

Mně doktorka solárko zakázala s tím, že je to přílišný nápor horka naráz - mimískovi by to mohla vadit i uškodit. Myslím, že jedna sezóna, kdy slunění vypustíš, určitě stojí za to, aby jsi měla klid, že jsi nic neudělala špatně…
 Efi

• Citovat
  • Upravit
787
8.12.10 22:20
Anonymni píše:
Mně doktorka solárko zakázala s tím, že je to přílišný nápor horka naráz - mimískovi by to mohla vadit i uškodit. Myslím, že jedna sezóna, kdy slunění vypustíš, určitě stojí za to, aby jsi měla klid, že jsi nic neudělala špatně…
Efi

SOLARKO MILUJU ALE SOUHLASIM S TEBOU CO TO JE 9 MESICU OPROTI CELEMU ZIVOTU ,, RADSI KLID NA DUSI,, JE PRAVDA ZE I KDYZ CLOVEK JEDE K MORI TAK MA MIT TAKOVE TY TANKYNY PLAVKY ,, NEVIDELA JSEM TEHU PLAVECKY BIKINY A BRICHO VEN,, I KDYZ TED TAK CHODI KAZDA DRUHA :-)) ALE CO BUDE S DETMI ZA DESET LET NIKDO UZ PAK NEPRIKLADA TOMU ZE V TEHU CHODIL NA SOLARKO,, TO NIKOHO PAK ANI NENAPADNE,, KAZDY SIMYSLIZE KDYZ SE NARODI A JE OKEY TAK PAK UZ TO BUDE VZDY OKEY,, PREJI TO VSEM ALE REALITA JE JINA,, HOLKY VYDRZTE TO,, JE TO TEZKE VIM TO SAMA JSEM TRPELA :-)0 TAN OPRAVDU MILUJU ,, A BILE TEHU BYLO TO SILENE ALE STALO TO ZA TO,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.12.10 22:41

Ahojky, solárko bych si odpusitla už z principu, že to není nějak zdravé ani normoš natož v těhu/taky jsem chodila/ ale nějak mě to v těhu ani moc nenapadlo. Jinak chodím na pilátes pro těhule, je to jen protahovačka, člověk se u toho nenadře, ale aspoň něco a ze začátku jsem to „protahování“ i cítila, nic méně postupně s rostoucím břuchem to člověk cítí víc a víc jakoukoliv námahu :lol: na dovče u moře jsem byla v září na Sicílii ve 13tt , a moc extra tepla jsme si tam neužili, takže jsem se ani nepřehřívala, ale na slunku jsem byla kdy to šlo, neb bylo tak 26 stupňů. Chce se to nepřehřát a vyloženě neopíkat ten pupek :-D jinak to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.12.10 09:47

K cvičení se vyjadřovat nebudu, zkušenosti s tím nemám, mě nikdy různé jógy atd. nebavily.. Ale k solárku bych řekla tohle… Před těhotenstvím jsem byla v solárku jako doma, chodila jsem i 3× týdně (pravda, no, zdravé to nebylo, když ona ta opálená kůže vypadá tak hezky :D), ale jakmile jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, tak jsem to utla, doktorka mi to zakázala a já bych nerada riskovala zdraví mojí princezny :)… Ze začátku jsem byla hodně nesvá, teďka už jsem bílá jak tvaroh, ale zvykla jsem si.. Být tebou, tak bych si to taky odpustila, těch 9 měsíců to vydržíš, hm? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí