Cyber nevĕra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
14.2.13 10:22

@LadyLada
Objasňovat někomu, co je na bílé bílého, je jen ztráta času.

Příspěvek upraven 14.02.13 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.2.13 10:39

parada

At jen na to prijde… at dostane facku od zivota panecek, kterou si zaslouzi… pak budes ty ta mrcha, no a co to sneses, hlavne ze se zbavis promin takoveho nezodpovedneho hospodskeho povalece, ktery dle toho co pises si te vubec nevazi… nekdy ziram, jak jsou tak moudre krasne a hodne cesky na sve chlapi hodne, a jak na nich lpeji… hruza holky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
14.2.13 11:20
@Camael píše:
@LadyLada
Objasňovat někomu, co je na bílé bílého, je jen ztráta času.Příspěvek upraven 14.02.13 v 10:40

Tomu se říká výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
14.2.13 11:46

@LadyLada
Ne, tomu se říká šetření časem a nechuť vysvětlovat dokola něco někomu, kdo nechápe smysl toho, co sám napsal. Celou dobu se tu hloupě vymlouváš jen ty. Napsala jsi nepřející příspěvek a od té doby tady jen blekotáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
14.2.13 14:52

@Camael
Ne, tomu se říká ignorace a pyšnost připustit, že jsi věc nepochopila a projektuješ si do mých slov svoje nálady.
Kromě toho tvé sprosté a primitivní vyjadřování je ubohé, a proto končím s touto přihlouplou diskusí. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
14.2.13 19:21

@LadyLada
Ty jsi neskutečně vzteklá osoba. :lol: Navíc jsem si nevšimla z mé strany jediné sprostoty, urážíš jen ty, ale s tebou je to fakt jak říkával můj tatínek: Říkej volovi, že je vůl, stejně na tebe bude jen blbě čumět. A prosím tě, to je přísloví, kdyby ses chtěla zase začít vztekat. Tečka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
11.3.13 10:22

Já bych se vyprdla na fotky-ano, blbost to byla, ale co už teď-už to nevrátíš. Hlavně, že tě nezná jménem. Hodila bych to za hlavu. To co bych řešila je váš vztah s mužem-ideální to tedy fakt není :(. A normální taky ne, abyste spolu spali 7× za rok 8o. Spousta rodin má ubrečený dítě a žijou normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat