Cyber nevĕra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.2.13 02:13

Cyber nevĕra?

Ahoj holky, no co se mi dnes zase nestalo… Manžel prochází po narození našeho dítĕte zřejmĕ nĕjakou krizí středního vĕku, která už však trvala od začátku mého tĕhotenství, a rok po jeho konci stále nepominula. Projevuje se to tím, že ve 40 se chová jako 18 letý pubescent, vymetá bary, kamarády, o víkendech nebo dovolených chlastá, je protivný, když nechlastá válí se jen na gauči u TV a je ještĕ protivnĕjší. Pořád nadává, že dítĕ řve (bohužel máme ubrečené dítĕ), místo toho aby ho třeba chvíli pochoval :( Dítĕ odmítá byť jen jednou pohlídat a já jsem tedy už rok nezažila ani půl dne volna, které bych mĕla pro sebe. O sex prakticky nemá zájem, vĕtšinou jen když je hodnĕ opilý- jenže to se mi samozřejmĕ hnusí, takže nic. Za poslední 2 roky jsme spolu spali snad jen cca 7× :zed: Často říká, jak nás má moc rád, já jeho vlastnĕ taky, ale… UŽ PROSTĔ NEMŮŽU.
Jsem vyčerpaná z jeho neustálé špatné, pesimistické nálady a neustálé buzerace typu vaříš na blbý plotýnce, blbĕ si uvařila atd. atd. Poslední dobou už jsem podráždĕná a na nĕj hnusná taky. Ještĕ jsem zapomnĕla zmínit oddĕlené ložnice, takže se ptostĕ ani večer nemáme šanci nĕjak usmířit… :nevim:
No a k té dnešní příhodĕ- manžel si večer odešel na pivíčko, tak jsem se zasedla ke svému vĕrnému internetu, co mĕ nenapadlo, vyzkoušet Chat :roll: Začala jsem si psát s jedním mužem…Dostali jsme se i k nĕjakým sexuálním narážkám, vymĕnili si fotografie, nakonec to nĕjak celé přerostlo do „cyber sexu“, vymĕnili jsme si i fotky, ehm, intimních míst (ano, asi už mi opravdu hráblo) :oops:, ovšem bylo to z mé strany neplánované a dá se říct, že příjemné- mám na mysli to, že o mĕ nĕkdo po tak dlouhévdobĕ projevil zájem:oops:
A teď ta pointa- potom jsme zjistili, že od sebe bydlíme pár km a že on studoval v tom mĕstĕ kde já bydlím a ještĕ k tomu s manželkou manželova nejlepšího kamaráda :zed: :zed: :zed: Je to normální?! Nebo to má být nĕjaký trest či co?! Nebo znamení?! Samozřejmĕ teď mám strach z tĕch fotek :roll: Jestli se to manžel nĕkdy dozví tak mĕ zřejmĕ zavraždí… Co teď???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
10.2.13 06:30

Tvé vyčerpání chápu… chce to si promluvit…

Ale nechápu to, že někomu pošleš fotky, navíc svého přirození… to bych pochopila později, až se třeba poznáte. Teď musíš holt čekat, co se z toho vyklube a nebo ne. Vůbec ti to tedy nezávidím :| Kdyby jste si jen psali, tak dobrý, ale fotky jsou vážně naprd :?
Ale neodsuzuju tě, člověk za život dělá různý chyby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.2.13 06:48

Mno, to je situace :lol:
Ne, promiň, blbá sranda, ale já taky moc nerozumím tomu, že pošleš fotky své… ehm, prostě intimní, cizímu člověku. Notabene, když pak rozvíjíte hovor až tak daleko, že dojdete k tomu, že se prakticky můžete znát :zed:. To mi na tom přišlo srandovní, tobě ovšem ne.
Nezbývá ti, než čekat, udělala jsi kravinu :think:

A ještě k tomu vaření, to mě dokáže rozčílit jako máloco. Vaří tvůj chlap? Asi ne, co? Tak to bych mu po narážkách na „blbé vaření“ hodila to jídlo na palici a už neuvařila ani suchou nudli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
10.2.13 06:49

Zakladatelko, taky tě neodsuzuju, ale nepochopím, jak dospělá žena může poslat fotky svých intimních partií někomu, koho vůbec nezná :nevim: To se učí už děti na základních školách, že se to nemá dělat a jaká jsou s tím spojená rizika.
No, nemá cenu rozebírat tohle. Už se stalo. Teď bych spíš počítala s tím, že ten dotyčný to nikde nevytasí, vyloženě chlubit se tím asi nebude, ne? Pokud je to rozumný chlap, tak si to podle mě necá pro sebe.
Spíš mě zaráží, proč jsi stále se svým manželem a přicházíš tak o příležitost najít si někoho jiného, lepšího? :think: S takovým chlapem bych nevydržela a bylo by mi líto času, který s ním takhle prožiju..Lidé si neváží času, který mají. Nejsi s ním spíš jen ze zvyku? Máš se kam odstěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.2.13 06:50

A ještě mě napadá, jak si člověk (spíš ženská, chlapovi to asi jde líp) dokáže sám vyfotit vlastní přirození :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
10.2.13 07:37

Zakladatelko ja bych se tim az tak netrapila. Za prve tvoje situace doma je celkem podivna a meli byste ji vyresit protoze mne by hrablo z te situace a ne z toho ze sis fotila sve intimni partie a nekomu je posilala. Asi bych utnula kontakt s tim dotycnym.
@KPKristy My jsme meli na amateri.cz profil s manzelem a ja se sama taky fotila a vzdy jsem tam dala sadu fotek jako prekvapeni pro manzela co jsem zase noveho vymyslela. Vsechno jde kdyz se chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.2.13 07:50

Hlavne na chatu nerikat zadne osobni veci!!! Proc jsi rikala ze znas tu manzelku atd?? T se preci nedela, navic po tom co jsi mu poslala fotku svoji pipky. No snad se nic nestane :think: ale na druhou stranu :mozna to bude i dobre a ty od toho blba odejdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.2.13 07:51

Ale urcite te neodsuzuji nedivim se ti ze jsi hledala rozptyleni ale priste trosku premyslej nez neco udelas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.2.13 08:17

:lol: promiň, že se směju, ale je to taková černá komedie, doufám, že nebude se špatným koncem. Jinak na internetu bych s nikým nemluvila pod svým jménem a když si chtěla poslat intim fotky, tak jsi měla jen pipky a né obličeje :lol: :lol: no nevím, nemám s tím zkušenosti, ale myslím, že on se tím chlubit nebude, když ty na oplátku máš zas jeho fotky :think:

• Citovat
  • Upravit
8935
10.2.13 08:22

Pokud i ty máš jeho fotku, tak snad i on bude taktní a nikde to nebude povídat.
Chápu, že někdy člověk udělá kravinu a potom si říká, že ani není možný, co se stalo.Jsme lidi, chybujeme-chybovat je lidské.

Ale spíše bych řešila manželství. Píšeš krize čtyřicátníka-máte první dítě až v pozdějším věku? Jste spolu dlouho? Ty jsi přibližně stejného věku? On dítě moc chtěl, nebo jen souhlasil, když jsi ho chtěla ty? A vždy se choval podobně, nebo dříve to byl úplně jiný člověk? Určitě bych hned neházela flintu do žita a snažila se najít cestu, jak vztah dostat na úroveň, kdy budete oba spokojený. On si sice užívá, ale tento systém mu nejspíš také nevyhovuje. Pokud má rád tebe i dítě, tak je šance, že se vše může změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
10.2.13 08:23

No pokud je na té fotce vidět jen ta píp a ty a tvůj obličej ne, tak bych si z toho zas tak hlavu nedělala. Myslím, že jen podle takové fotky tě nikdo neidentifikuje a vždycky můžeš říct, že takových fotek je plný internet a dotyčný kecá, že je od tebe.
Jinak se ti nedivím, když máš takového chlapa. Asi byste spolu měli hodit řeč a buď se domluvit na nějakém uspokojujícím soužití nebo si dát nějakou pauzu nebo se rozejít, rozhodně to chce změnu, protože takový život nemůže bavit tebe ani jeho a ve výsledku to odnese dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.13 08:52

Už jsem si po všech těch založených diskusí, co jsem píšou ženský, jak našli v PC svých parnerů fota cizích ženských a jejich detailů myslela, že taková fota mohou zasílat jenom nezadané dámy. Sakra, to jsem se ale spletla :mrgreen:
Litovat tě nebudu, dokonce dobře ti tak. Ale dám ti jednu radu, kdyby cokoli, tak prostě zapírej, zapírej, zapírej.

Jinak si pochopila, že tudy cesta nevede, takže to s manželem řešte dřív, než se něco stane. Kromě toho v takovém ovzduší by mě to ani vteřinu nebavilo a chápu, že to musí být nesmírně vysilující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.2.13 09:05

:mrgreen:
promiň ten smích, to je jak z černý komedie. neodsuzuji tě, neb po roce (vlastně dva roky uvádíš, že se tak chová) s takovým ignorantem to bylo spíš takové volání o pomoc, výkřik do tmy, ale sakra, v té tmě měl zůstat!!!
kurňa, babo, nemůžeš přece na netu někomu cizímu hned všechno vyblejt ( a tím nemyslím foto tvého přirození) :! :zed:

takže to je holt poučení pro příště…

jinak k muži, zkus s ním promluvit a když to nepůjde, tak se buď připrav na roli kňuchtičky, která okolo něj bude skákat, dělat mu pomyšlení a časem to možná přeroste v nějaký menší psychický teror, ale to jsou jen dohady…nebo to zabal.
a to, že někdo řekne, že tě má rád…no promiň, ale taky by se dle toho měl chovat. není to spíš z obou stran síla zvyku a lenost něco měnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
10.2.13 09:36

@LadyLada
Dokonce dobře ti tak? Tys nikdy neudělala chybu? :roll:

Zakladatelko:
Nechala bych to být, nešťourej se v tom. Hlavně dotyčnému nepiš nic z toho, co ti opožděně došlo, dělej mrtvýho brouka. Třeba to vidíš zbytečně černě a ten dotyčný to za takovou pecku ani nepokládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 09:56

Dĕkuju za rady :hug: Nejdřív jsem se tomu taky smála, ale byl to spíš zoufalý smích… :lol: Já prostĕ nevím co mĕ to napadlo, asi jak jsem unavená, tak mám omezené mozkové funkce :? Zapírat až za hrob jsem samozřejmĕ připravená, no přinejhorším by mĕ snad jen vyhodil z bytu :nevim: :zed: Jinak to, že nemám vlastní byt je asi ten důvod, proč spolu stále žijeme, samozřejmĕ to není jediný důvod, no i když… :( Jinak jsem o 14 let mladší, dítĕ jsme chtĕli oba, ale když nad tím tak přemýšlím, tak on by ho asi dokázal oželet, ale asi vĕdĕl, že bychon se kvůli tomu v budoucnu rozešli…

To mi připomíná příhodu o jednom kolegovi z práce- jel na zálety do jiného mĕsta, aby se to nedozvĕdĕla manželka a první koho tam s tou dotyčnou potkal, byl jeho soused… Takže když se vrátil domů, už na nĕj čekaly zabalené kufry…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat