Cybex beezy 2022

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.2.22 04:40

Cybex beezy 2022

Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti s tímto golfakem? Koukala jsem na recenze Cybex 2020 a moc dobré nejsou. Jste s ním někdo opravdu spokojený? Někde jsem našla, že se do něj rok a půl staré dítě nevejde do lehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
8.2.22 09:07

@Wirczorkovaanna ja vcera koukala na nejaky video a celkove mi prislo, ze ten kocar nejde dat do uplnyho lehu. Ale bylo to tak ukazany na videu, ve skutecnosti jsem nevidela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 10:12

@DandátkoP a s Cybex eezy s+2 asi take ne že? Přijdou mi skoro stejné, až na tu konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.2.22 10:51

@Wirczorkovaanna u toho by to polozit melo jit, ale zas jsem videla jen video a u tohohle to byla lonska kolekce myslim. Kazdopadne koukni na youtube, vzdycky tam je ke kazdymu kocaru neco u tech cybexu. Ja to vzdycky hledam v mezicase a jeste na to uplne nespecham, tak jsem to videla spis letem svetem. :lol: me se libej u cybexu kola, ale pak se mi libi kocar od elodie, ten jde krasne do lehu, je do 22kg, ma slunecni clonu, ma batuzek na kocarem, je lehouckej. Jen se mi zas nezdaj ty kola. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 15:10

@DandátkoP no právě ten golfak od cybexu mě zaujal těmi většimi zadními koly. :roll: většina golfek má malé kolečka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí