Golfky Cybex Callisto

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Callisto?

Přidejte zkušenost s Cybex Callisto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
30.3.11 11:21

taky ho mám jsem z něj stále nadšená. vozím miminko, mám 09 kol s vložnou taškou a prakticky nejezdím s terénním kočárem, co mám po Vojtovi (Q.speedi), ten se bude hodit na výlety, ale po okolí a do školky pro staršího je tohle fakt super!! jsou to golfky, to ano,a le nejsou to rachtačky, v tom bych mimčo nevozila…

vlezl se mi tam Vojta ve |3 letech (100cm, 16kg), teď už to nezkouším, z výchovných důvodů, protože on by se jinak chtěl vozit :mrgreen: a to přecijen nejde :-P

myslím, že budeš spokojená!!

jediné co, tak je trochu blbé, jak jsou dělané pásy, musí se rozmontovat, abys tam dala fusak. ale to tobě asi nehrozí :) jinou vadu jsem za 3m nenašla..
(ale mají orig fusak, který se dává normálně…má nějak jinak ty díry.. :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.11 13:30

Jo jo, s těmi pásy jsem taky bojovala a dokonce jsem v jednu chvíli propadla hrůze, že tam fusak prostě nedám. Nenašla jsem radu ani v návodu. Nakonec jsem na to přišla a super!
Jiné nevýhody jsem taky nenašla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
30.3.11 13:47

Já mám kolekci 2010 s poštovným za 5tis.male prostě měla jsme ho už tááák dlouho vyhlídlýho,že musel být muj.Já mám vložku+chránič na madlo i s prací a poštovným za 399kč,tak,,že taky super,ted jsme si objednala ještě jednu vložku.Jinak my se pásáme jen kolem nožiček na ramínkách to nesnese,tak dám pásy do těch spodních dír a připoutám jen kolem pupíku a nožiček,jinak s fusakem bych si hlavu nelámala,to by s kočáru s fusakem neměla jak vypadnout,tak,že to bych ju ani nepoutala,ale na zimu do sněhu mám implast s většíma nafukovacíma kolama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verudi
22.12.12 09:56

Dobry den nemuzete mi poslat kontakt na tu pani z mimibazaru co sije ty nanozniky?

• Citovat
  • Upravit
249
17.3.14 20:05

Nevite nekdo, jak posunout pasy u cybexu r. v. 2009? diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
28.7.14 09:26

Ahoj, zvažuji nákup golfek Cybex Callisto jako doplňkový kočár ke sporťáku. Hodláme používat do města na kratší nákupy a pochůzky, popřípadě na hlídání u babičky a až bude víc chodit, tak jako rezervu na popovážení.
Ty, co ho máte, můžete mi prosím napsat plusy a mínusy, které na něm shledáváte?
Jak třeba zvládá sníh, kočičí hlavy nebo nerovnosti na chodníku?
Jaký jiný golfáč se spojenou rukojetí by jste místo něj třeba doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
28.7.14 09:35

@Svistice

• je lehký, krásně polohovatelný a má super stříšku. První DVA DNY jsem z něj byla nadšená.
  • měla jsem pocit, že jezdím se štaflemi. Je podivně úzký, vysoký. Já mám 164 cm a hodně blbě se mi řídil (vysoko rukojeť). Pokud dítě leží, tak nepřístupný košík. Celkově se viklal. U dítěte mi chybí postranice - prostě je to jen „sedátko a opěradlo“, takže syn musel být pořád připoutaný a stejně jsem měla strach, že když se vykloní, tak vypadne :jazyk: Navíc, jak je kočárek úzký, tak jsem do něj při chůzi kopala - hlavně do brzdy, takže jsem co 100 m zabrzdila :roll: Sníh nevím, ale kočičí hlavy apod. zvládl jako každý kočár, co jsem měla v ruce, jen jsem se občas bála, abych za jízdy nevytřepala dítě ven :mrgreen:

Já jsem ho měla asi dva týdny a šel z domu. Nedoporučuji. Místo něj jsme pořídili Britax B-Agile 4 (to stejné v bleděmodrém je Valco Snap 4) a byli jsme všichni maximálně spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.7.14 10:13

Ja ho mam dva roky a jsem spokojena…do brzdy jsem za tu dobu nekopla ani jednou, vyska je akorat (mam 173) kolecka super, snehem projel-kdyz teda nebyly zaveje :) dite mi nikdy nevyapdlo, nevim no :lol: jinak je uzasny ze se da z celeho-vc. boudy sundat potah a vyprat…jako ja chvalim kudy chodim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
28.7.14 13:48

Koukám, že prostě budu muset ošahat a pak se rozhodnout.

@Ladie Jsem taky menší. Kouknu i na ten Britax/Valco, ale hledám opravdu spíš jen golfky do města - lehké, ovladatelné jednou rukou, sklápěcí do lehu, aby to obstojně projelo dlažbu ve městě a v nejhorším i trochu sněhu a dal se tam dát nákup. Nic víc od toho v podstatě neočekávám. Sporťák mám pořešený ke své maximální spokojenosti jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.4.15 19:49

@Svistice ahoj, mas je nakonec? Uvazuju o bazarovych, mam super outdoorovej sportak, ale do tramvaje hruza :zed:, tak bych rada neco mensiho na popojizdecky po meste. Diky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
4.4.15 07:28

@kacibu ahoj, nakonec jsem koupila cyber callisto, nic lepšího jsem v daný okamžik nenašla. Vyhrál hlavně kvůli pevným a jednoduše polohovatelnym zadum. Jinak jsou to prostě golfky, takze jízdní vlastnosti nic extra, ale do města na popovezeni převážně chodiciho batolete ujdou. Ale nové bych za tu cenu urcite nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.4.15 10:00

@Svistice diky moc za odpoved! Prosim Te, jeste jeden dotazek, zvladas to nalozit sama do tramvaje nebo busu? I s ditetem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
4.4.15 10:14

@kacibu To ti nezodpoví, jelikož jsem s nima jezdila mhd az od 34. Týdne těhotenství. Takže jsem volila buď nizkopodlazni spoje nebo si nechala pomoct. Jen jsou dost úzké, tak nevím, jak u větších dětí, kluk je malej. Na léto mají ale super velkou sluneční s trošku, zase košík by mohl být větší a když dítě leží, tak se do něj nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.4.15 21:53

@Svistice no muj malej neni az tak malej, v roce ma 10 kg :think:. Ale kocar jsem videla v obchode a nezdal se mi az tak uzkej, ale je fakt, ze to vsichni zminuji :nevim:… ale co, je to bazarovka, pri nejhorsim je poslu dal :oops:. Diky, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.22 14:15

Dobrý den, vím že je to již stará diskuze, ale zkusím se optat zda naaaahodou nemá někdo tyto golfky cybex callisto na prodej? S možností případného zaslání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí