Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex Callistotaky ho mám jsem z něj stále nadšená. vozím miminko, mám 09 kol s vložnou taškou a prakticky nejezdím s terénním kočárem, co mám po Vojtovi (Q.speedi), ten se bude hodit na výlety, ale po okolí a do školky pro staršího je tohle fakt super!! jsou to golfky, to ano,a le nejsou to rachtačky, v tom bych mimčo nevozila…
vlezl se mi tam Vojta ve |3 letech (100cm, 16kg), teď už to nezkouším, z výchovných důvodů, protože on by se jinak chtěl vozit
a to přecijen nejde ![]()
myslím, že budeš spokojená!!
jediné co, tak je trochu blbé, jak jsou dělané pásy, musí se rozmontovat, abys tam dala fusak. ale to tobě asi nehrozí
jinou vadu jsem za 3m nenašla..
(ale mají orig fusak, který se dává normálně…má nějak jinak ty díry..
)
Jo jo, s těmi pásy jsem taky bojovala a dokonce jsem v jednu chvíli propadla hrůze, že tam fusak prostě nedám. Nenašla jsem radu ani v návodu. Nakonec jsem na to přišla a super!
Jiné nevýhody jsem taky nenašla ![]()
Já mám kolekci 2010 s poštovným za 5tis.male prostě měla jsme ho už tááák dlouho vyhlídlýho,že musel být muj.Já mám vložku+chránič na madlo i s prací a poštovným za 399kč,tak,,že taky super,ted jsme si objednala ještě jednu vložku.Jinak my se pásáme jen kolem nožiček na ramínkách to nesnese,tak dám pásy do těch spodních dír a připoutám jen kolem pupíku a nožiček,jinak s fusakem bych si hlavu nelámala,to by s kočáru s fusakem neměla jak vypadnout,tak,že to bych ju ani nepoutala,ale na zimu do sněhu mám implast s většíma nafukovacíma kolama.
Dobry den nemuzete mi poslat kontakt na tu pani z mimibazaru co sije ty nanozniky?
Ahoj, zvažuji nákup golfek Cybex Callisto jako doplňkový kočár ke sporťáku. Hodláme používat do města na kratší nákupy a pochůzky, popřípadě na hlídání u babičky a až bude víc chodit, tak jako rezervu na popovážení.
Ty, co ho máte, můžete mi prosím napsat plusy a mínusy, které na něm shledáváte?
Jak třeba zvládá sníh, kočičí hlavy nebo nerovnosti na chodníku?
Jaký jiný golfáč se spojenou rukojetí by jste místo něj třeba doporučily?
Já jsem ho měla asi dva týdny a šel z domu. Nedoporučuji. Místo něj jsme pořídili Britax B-Agile 4 (to stejné v bleděmodrém je Valco Snap 4) a byli jsme všichni maximálně spokojení.
Ja ho mam dva roky a jsem spokojena…do brzdy jsem za tu dobu nekopla ani jednou, vyska je akorat (mam 173) kolecka super, snehem projel-kdyz teda nebyly zaveje
dite mi nikdy nevyapdlo, nevim no
jinak je uzasny ze se da z celeho-vc. boudy sundat potah a vyprat…jako ja chvalim kudy chodim ![]()
Koukám, že prostě budu muset ošahat a pak se rozhodnout.
@Ladie Jsem taky menší. Kouknu i na ten Britax/Valco, ale hledám opravdu spíš jen golfky do města - lehké, ovladatelné jednou rukou, sklápěcí do lehu, aby to obstojně projelo dlažbu ve městě a v nejhorším i trochu sněhu a dal se tam dát nákup. Nic víc od toho v podstatě neočekávám. Sporťák mám pořešený ke své maximální spokojenosti jinak.
@Svistice ahoj, mas je nakonec? Uvazuju o bazarovych, mam super outdoorovej sportak, ale do tramvaje hruza
, tak bych rada neco mensiho na popojizdecky po meste. Diky moc. ![]()
@kacibu ahoj, nakonec jsem koupila cyber callisto, nic lepšího jsem v daný okamžik nenašla. Vyhrál hlavně kvůli pevným a jednoduše polohovatelnym zadum. Jinak jsou to prostě golfky, takze jízdní vlastnosti nic extra, ale do města na popovezeni převážně chodiciho batolete ujdou. Ale nové bych za tu cenu urcite nekupovala.
@Svistice diky moc za odpoved! Prosim Te, jeste jeden dotazek, zvladas to nalozit sama do tramvaje nebo busu? I s ditetem?
@kacibu To ti nezodpoví, jelikož jsem s nima jezdila mhd az od 34. Týdne těhotenství. Takže jsem volila buď nizkopodlazni spoje nebo si nechala pomoct. Jen jsou dost úzké, tak nevím, jak u větších dětí, kluk je malej. Na léto mají ale super velkou sluneční s trošku, zase košík by mohl být větší a když dítě leží, tak se do něj nedostane.
@Svistice no muj malej neni az tak malej, v roce ma 10 kg
. Ale kocar jsem videla v obchode a nezdal se mi az tak uzkej, ale je fakt, ze to vsichni zminuji
… ale co, je to bazarovka, pri nejhorsim je poslu dal
. Diky, pa
Dobrý den, vím že je to již stará diskuze, ale zkusím se optat zda naaaahodou nemá někdo tyto golfky cybex callisto na prodej? S možností případného zaslání. ![]()