Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
maminky prosim je kočarek cybex callisto vhodny pro 2 letou holčinu?jak je prostorny?nema ho někdo změřeny?moc děkuji za pomoc. ![]()
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex CallistoRozměry jsou vždy v e-shopech napsané, ale můžu ti ho klidně přeměřit. Jinak náš Ondra se do něj vešel i s fusakem a není žádné tintítko. Ve čtrnácti měsících má 12kg. Počítám, že ve dvou letech se tam taky vejde, nový kočár už nekupuju ![]()
Jsou to docela klasické golfky, kde se počítá s dítětem cca do tří let…
/ale jsou neklasicky krásné, to je jasný. A moc hezky se s níma jezdí!!
/
děkuji moc za info
rozměry jsou psane ale ne vnitřni
delka zadovky a delka sedačky a šiřka
to jsem bohužel nikde nenašla
mě se kočarek moc moc libi ale na netu je o něm celkem malo informaci a foteček a tak
většinou je nafoceny prazdny kočar bez ditka
pokud se Vam bude chtit změřite mi prosim ten vniřek? ![]()
Adino, je tu rozsáhlá diskuze o Cybexu callisto, jsou tam fotky, napiš tam, holky ti poradí ![]()
Délka zádovky 44cm, délka sedu s podnožkou 35cm, se sklopenou podnožkou 20cm, šířka 32cm
taky ho máme a jsme moooc spokojená,tady máš fotečku a vejde se tam v pohodě i má první téměř 4letá dcera:-)
je děkuji no tohle mě asi přesvědčilo a tuhle barvu chci
tak ja do něj jdu
dnes mi poslala pani penizky za BGB bee tak jdu hned objednat cybex
pak pisnu jak jsem spokojena.jo ještě otazečka jak zvlada kostky a teren?vim že nemužu čekat zazrak ale uprna rachtačka to neni ne? ![]()
Úplná rachtačka právě ne vzhledem ke gumovým kolečkům!!
Ale jinak jsou to prostě golfky, no ![]()
no přesedlam z BGB bee na cybex protože pro 27měs ditě tak drahe litačky je škoda no ne?na to aby byl kočarek v kufru auta a sloužil jen na přeběhnuti někam je dostačujici
už si objednavam v te fialove
![]()
Mě s e sněma jezdí moc dobře,ano má to gumové kolečka,tak,že to uplná rachtačka není jsme s něma fakt spokojená,nechala jsme si ještě na to ušít vložku a chránič na madlo a krásně to kočár oživí a na skládání a cestování je tento kočár idealní…
ja se koukala ta vložka je krasna
kamaradka šije vložky cca s matrošem 250kč tak si taky u ni necham ušit
už ho mam objednany je to kolekce 2009 purple pink viollet
ja na něj koukala na ebay.de v zimě vyšel by mě s poštou na 3200kč a kravvvvv jsem ho nevzala
diky za rady ![]()
Já jsem si na MMB nechala ušít na Callisto nánožník. Oproti originálu za 700,– jsem zaplatila 440,– i s poštovným. Paní je fakt šikovná, sedí jako ulitý a je dokonce zateplený! ![]()
to je parada
no ja na mmb narazila na origo fusak a stejna barva jak bude kočarek za 470kč :palec tak si ho vezmu co vim tak je to spiš jako zatepleny nanožniček než teply fusak ![]()