Golfky Cybex Callisto

31
28.3.11 09:51

cybex callisto

maminky prosim je kočarek cybex callisto vhodny pro 2 letou holčinu?jak je prostorny?nema ho někdo změřeny?moc děkuji za pomoc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Callisto?

Přidejte zkušenost s Cybex Callisto
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
28.3.11 10:08

Rozměry jsou vždy v e-shopech napsané, ale můžu ti ho klidně přeměřit. Jinak náš Ondra se do něj vešel i s fusakem a není žádné tintítko. Ve čtrnácti měsících má 12kg. Počítám, že ve dvou letech se tam taky vejde, nový kočár už nekupuju :wink:
Jsou to docela klasické golfky, kde se počítá s dítětem cca do tří let…
/ale jsou neklasicky krásné, to je jasný. A moc hezky se s níma jezdí!! :-D /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.11 10:15

děkuji moc za info :-D rozměry jsou psane ale ne vnitřni :-( delka zadovky a delka sedačky a šiřka :-( to jsem bohužel nikde nenašla :-D mě se kočarek moc moc libi ale na netu je o něm celkem malo informaci a foteček a tak :-( většinou je nafoceny prazdny kočar bez ditka :-P pokud se Vam bude chtit změřite mi prosim ten vniřek? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13882
28.3.11 10:28

Adino, je tu rozsáhlá diskuze o Cybexu callisto, jsou tam fotky, napiš tam, holky ti poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.11 10:31

děkujiiiiiiiii :-D ja tu jsem prvně tak se rozkoukavam :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.11 11:19

Délka zádovky 44cm, délka sedu s podnožkou 35cm, se sklopenou podnožkou 20cm, šířka 32cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.11 15:40

moc moc diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
28.3.11 21:52

taky ho máme a jsme moooc spokojená,tady máš fotečku a vejde se tam v pohodě i má první téměř 4letá dcera:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 12:16

je děkuji no tohle mě asi přesvědčilo a tuhle barvu chci :-D tak ja do něj jdu :palec: dnes mi poslala pani penizky za BGB bee tak jdu hned objednat cybex :potlesk: :potlesk: :potlesk: pak pisnu jak jsem spokojena.jo ještě otazečka jak zvlada kostky a teren?vim že nemužu čekat zazrak ale uprna rachtačka to neni ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.11 12:31

Úplná rachtačka právě ne vzhledem ke gumovým kolečkům!! :palec: Ale jinak jsou to prostě golfky, no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 12:35

no přesedlam z BGB bee na cybex protože pro 27měs ditě tak drahe litačky je škoda no ne?na to aby byl kočarek v kufru auta a sloužil jen na přeběhnuti někam je dostačujici :palec: už si objednavam v te fialove :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
30.3.11 08:12

Mě s e sněma jezdí moc dobře,ano má to gumové kolečka,tak,že to uplná rachtačka není jsme s něma fakt spokojená,nechala jsme si ještě na to ušít vložku a chránič na madlo a krásně to kočár oživí a na skládání a cestování je tento kočár idealní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.3.11 08:16

ja se koukala ta vložka je krasna :palec: kamaradka šije vložky cca s matrošem 250kč tak si taky u ni necham ušit :palec: už ho mam objednany je to kolekce 2009 purple pink viollet :-D ja na něj koukala na ebay.de v zimě vyšel by mě s poštou na 3200kč a kravvvvv jsem ho nevzala :-( diky za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.11 08:27

Já jsem si na MMB nechala ušít na Callisto nánožník. Oproti originálu za 700,– jsem zaplatila 440,– i s poštovným. Paní je fakt šikovná, sedí jako ulitý a je dokonce zateplený! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.3.11 08:31

to je parada :palec: no ja na mmb narazila na origo fusak a stejna barva jak bude kočarek za 470kč :palec tak si ho vezmu co vim tak je to spiš jako zatepleny nanožniček než teply fusak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí