Cybex Topaz, praní potahu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
136
23.8.12 21:40

Cybex Topaz praní potahu

Ahoj holky! Jsem naprosto zoufalá. Dneska jsem se odhodlala sundat po půl roce potah, protože ho chudák malej pos..l, a naprosto netuším jak mám udělat ten poslední krok, a to sundat ten středový popruh :cert: Vůbec netuším jak to mám sundat, z českýho ani anglickýho návodu to nechápu, nevím jestli už po tom roce doma dementním. Posílám 2 fotky, poraďte prosím, jak kterou stranou. Jo a praly jste to některá v pračce, přijde mi, že je uvnitř taková deska, že se to hodí asi jen na ruční praní. Dík! J :cert: sem zoufalá, kuchyň plná drobků z toho kočáru, uprostřed kočár, a já úplně vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Topaz?

Přidejte zkušenost s Cybex Topaz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.8.12 22:46

Zdravím opět nad kočárky:))

Mám Callista a mezinožní pás jsem sundavala o víkendu kvůli nandání ušité podložky. Vytahovala jsem ho asi 2 hodiny, psala jsem i SOS na callisťáckou diskuzi. Předpokládám, že je to stejné a tu sponu zespodu prostě musíš protáhnout tím oplastovaným otvorem a potahem nahoru. Co nejvíce jsem se snažila, abych ten pás „nemuchlala“, aby se tam vešel a tlačila jsem ho zespodu šroubovákem (kočár jsem si položila na bok). Z druhé strany jsem tahala kleštěma tu plastovou sponku, na které je pás našitý.

Myslím, že Topaz je s Callistem stejný, jen to jde prostě sakra blbě a je to fuška. Co se týče praní, výstuží apod… zatím nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.8.12 23:10

Taky zdravím, máme asi podobný vkus :)
No nazdar, tak do toho se pustím až zítra, já se bála, jestli jsem něco v návodu nepřehlídla. Taky jsem se spíš klonila k té zadní variantě, akorát jsme se právě přestěhovali, a kleště máme ještě ve starém bytě :( Jen doufám, že nazpátek už to půjde líp. Tak aspoň provětrám trochu Teutonii, která poslední dobou dost zahálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.12 23:30

Zpátky to taky nejde zrovna jako po másle, ale ten pás se v tom směru tak nemuchlá, tak je to lepší. Až budu muset sundavat podložku, co jsem si tam tak pracně usadila, asi mě klepne :/

Moje Teutonka nezahálí ani náhodou, Cybex je v zácviku, ale zatim paráda. Žádný další kočár už kupovat nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.12 14:11

Holky, jste mě moc nepotěšily. Mám taky Topaze a zrovna si říkám, že by potřeboval vyprat. Je už jako prase. :roll: A zkoumám, jak ten potah dostat dolů. Vypadá to hrozně složitě a přiznám se bez mučení, že se mi do toho fakt vůbec nechce. Kamarádka má Callisto, sundávala to taky horko těžko, ale strčila to celé do pračky bez problémů, takže by to mělo jít normálně vyprat v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.8.12 16:46

Holky, tak jsem zabrala silou, včera jsem se bála, protože jsem nevěděla, jestli to dělám dobře, a popruh je venku :potlesk: Už je to ve vaně, do pračky nemám odvahu to dát. Uuuf. Teď mi došlo, jestli do toho chci podložku, tak je jediná šance koupit, a dát ji tam teď, protože do toho procesu se mi znova v brzké době nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
25.8.12 20:50

Ahojky všem, máme Topaze a zrovna dneska prošel pracím procesem, střecha ručně ve vaně a sedák v pračce, tekutý prací prášek,30 stupňů, ždímání na max.(1200)aby stihl do zítra uschnout a je jak nový :mrgreen: :mrgreen:

Ta mezinožní spona šla trošku hůř ven i zpátky ale zvládnout se to dalo :D

Podložky střídám dvě a určitě kvůli tomu nemusím sundavat tu sponu, normálně jí protáhnu dírou na podložce(samozřejmě nesmí být uzší než je ta spona)ale máme jednu šitou na zakázku od paní z MMB a druhou Aerosleep na léto a obě v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.8.12 00:39

Ahoj holky, tak Topaz už je zpátky oblečený, teda září jako novej, přece jenom to upatlání od různých křupek a rohlíčků bylo dost znát, ale bylo to teda drsný ten potah tam nandat zpátky, ale myslím, že podruhý už by to šlo asi líp, se říká cvik dělá mistra. Ale prala jsem to ručně, a neždímala, uschlo to pěkně za 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí