Cyklosedačka pro dítě do 9 kg

9622
19.3.12 20:15

Cyklosedačka pro dítě < 9 kg

Ahoj,
hledám nějakou kvalitní cyklosedačku pro sedící (okolo nábytku chodící :) ) 15-ti měsíční dítě, které ovšem nemá ani 8kg (v oblečení se vyšplháme někam nad 7,5 :roll: ). Nejlépe by nám vyhovovala polohovatelná…
Díky za případné rady a tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
19.3.12 20:46

asi před týdnem jsem toto zlehka řešila - přečetla jsem si nějaké články. A zjistila jsem, že pro dítě mladší než cca 1,5 není jízda na kole v sedačce vhodná, kvůi otřesům - zátěž na páteř. Takže jsem posmutněla a holt odložíme cyklovýlety až na jaro 2013.

Výrobci „dovolují“ užívat sedačku dětem 9ti měsíčním a starším, ale to mi přijde fakt hodně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
19.3.12 20:56

No my to plánujeme na léto, to dceři právě už bude rok a půl, ale řekla bych, že vážit bude maximálně 8kg :nevim: Budem jezdit jenom kratičké trasy po cyklostezkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.3.12 09:46

Pokud to bude na kratke vylety, tak bych se toho s rok a pul letym ditetem nebala. My vloni jezdili s rok a pul letou, vydrzela vzdy tak hodinku a pak pauza, ale dalo se to ;) Mela kolem 10 kilo. Jo a sedacku mame Hamax (dobra znacka, doporucuju) ;) My mame tedy starsi typ od kamarada, ale ted delaji i polohovaci. I kdyz si myslim, ze na hodinku dve je polohovani jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.12 08:50

ahoj. mame 2 male deti a sme vasnivy cyklisti.
zasadu otazku ktoru si musis zodpovedat je ze aku sedacku chces, prednu alebo zadnu ?
predne su pre deti do cca 3 rokov a vahy tak 17 kg
Moze si kto chce co chce hovorit, predna sedacka je najlepsia ! dieta vidi, komunikuje, mate ho plne pod kontrolou. pri zadnych nestabilnych cyklosedackach je to nuda a nezostava vam nic ine ako vypolohovat decko a nech spi.
My mame na obidve deti cyklosedacku ibert, super, super, super !!! doporucujeme!!!
zacali sme jazdit ked mal maly cca 10 mesiacov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaver
6.5.13 14:16

IBERT

Matka01 - dobry den, kde jste sedacku koupili? popr. nebudete uz prodavat? Dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo