Koloodrážedla Yedoo

488
4.3.12 11:00

koloodrážedla YEDOO

Ahoj holky,chci dětem koupit odrážedla YEDOO TOO TOO,ale nevím jestli ty B a nebo C,je tam rozdíl že to C má kuličkové složení ložisek a rozdíl je cena,co to znamená a které mám koupit?Mám skoro 3letá dvojčata,takže bude modré a řůžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
4.3.12 12:09

Ahoj,
my máme typ C, brala jsem ho kvůli nižší hmotnosti než u typu B a A. A řidítka jdou myslím dát taky výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.3.12 12:23

A co ty ložiska,co to znamená?A u toho tvého typu C,jdou říditka stočit úplně na 360stupňů a nebo to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.3.12 17:26

Ložiska netuším a řitítak nejdou otočit úplně dokola, jen do boků jako u klasického kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.12 17:35

Typ C je s hlavovým složením ložisek,a zabraňuje protočení řidítek.
Máme taky to C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
9.5.12 13:22

Ahojky od jaké výšky dítěte lze jezdit na odrážedle Yedoo? A v jakém věku ho uměly vaše děti ovládat? Opravdu už v těch 2 letech jak je uvedeno? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.5.12 13:26

Synovi jsou 2 roky a dva měsíce a docela obstojně na tomhle kole jezdí. Zatím naštěstí pomalu. Měří kolem 95 cm, má sedačku úplně dole a dosáhne na zem i na řídítka dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.5.12 13:38

Syn zacal ve dvou letech,pri 92 cm. Sedatko uplne dole. Behem 14 dnu drzel normalne rovnovahu,ujede klidne 100 m s nohama nahore :-). Akorat u nas je problem ze jezdi rychle a zbesile, navic neposloucha a bydlime na rusne ulici. Takze u nas jsou vychazky s odrazedlem pomerne vycerpavajici (pro me) :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.5.12 13:41

@mikky Ahoj. Moje dcera je drobná, měří sotva 87cm, ale tohle koloodrážedlo má ráda a „jezdí“ na něm už teď. Na zem ze sedátka dosáhne, ale zatím nemá odvahu si na sedátko sednout, takže její jízda vypadá tak, že jde a koloodrážedlo má mezi nohama. Ale je přitom celkem rychlá ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luji1978
23.7.12 09:52

Ahoj holky, prosím o radu… vybírám k druhým narozeninám své dcerce koloodrážedlo. Už jsem nad tím strávila spoustu hodin :D a vybrala yedoo too too C. Dcera je vyšší, teď ve 23měs. cca 92cm, od rozkroku dolů jsem naměřila 36,5 cm. A o co mi jde - byla jsem si ho v obchodě vyzkoušet, Niky bohužel zrovna neměla náladu, takže se nepovedlo ji na něj posadit. Ale paní prodavačka mi tvrdila, že toto odrážedlo bude na ni už malé, ať koupím nějaké vyšší (mmch měli tam pouze typ B a že existuje i C, to nevěděla… ), nabízela mi odrážedlo Brother Jaguar nebo tak nějak a z toho mi přišlo, že na zem vůbec nemůže dosáhnout. Říkám si, že paní tomu evidentně moc nerozuměla, ale stejně mě nahlodala! Říkám si, že když tam je takový rozsah nastavení sedátka, že to musí nějaké min. dva roky posloužit, že ji malé nebude. Ale fakt nevím, naživo jsem ho zatím nikde jinde neviděla… a tak prosím maminy, co ho mají - myslíte, že můžu bez obav pořídit? Jezdí na něm i starší děti? Moc díky za odpovědi ;)

• Citovat
  • Upravit
488
23.7.12 10:45
@Luji1978 píše:
Ahoj holky, prosím o radu… vybírám k druhým narozeninám své dcerce koloodrážedlo. Už jsem nad tím strávila spoustu hodin :D a vybrala yedoo too too C. Dcera je vyšší, teď ve 23měs. cca 92cm, od rozkroku dolů jsem naměřila 36,5 cm. A o co mi jde - byla jsem si ho v obchodě vyzkoušet, Niky bohužel zrovna neměla náladu, takže se nepovedlo ji na něj posadit. Ale paní prodavačka mi tvrdila, že toto odrážedlo bude na ni už malé, ať koupím nějaké vyšší (mmch měli tam pouze typ B a že existuje i C, to nevěděla… ), nabízela mi odrážedlo Brother Jaguar nebo tak nějak a z toho mi přišlo, že na zem vůbec nemůže dosáhnout. Říkám si, že paní tomu evidentně moc nerozuměla, ale stejně mě nahlodala! Říkám si, že když tam je takový rozsah nastavení sedátka, že to musí nějaké min. dva roky posloužit, že ji malé nebude. Ale fakt nevím, naživo jsem ho zatím nikde jinde neviděla… a tak prosím maminy, co ho mají - myslíte, že můžu bez obav pořídit? Jezdí na něm i starší děti? Moc díky za odpovědi ;)

Bud bez obav, já ho pořídila letos na jaře svým dvojčatům ke 3.narozeninám a rok ještě určitě budou a to malá má výšku 101cm a sedačka atd jdou pěkně dát výš, tak určitě kup, já jsem velmi spokojena a během měsíce jezdily jak draci a rovnováha jim jde krásně. A určitě typ C, já je kupovala přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luji1978
23.7.12 12:43

Mazlove: Díky moc, to jsi mě uklidnila ;) Ještě se zeptám - u typu B, co jsem tak pročítala, dost lidí nadávalo na brzdu, že má nešťastně řešený konec toho drátu, že to tam nějak blbě trčí (snad zbytečně dlouhý drát, jestli jsem to dobře pochopila). Jak je to řešeno tady? Dík ;)

• Citovat
  • Upravit
488
23.7.12 17:47

To jsem si ani nevšimla, ale asi tam je, ale vůbec nepřekáží, aspon jsem nic nepostřehla. Ale určitě kup to C, je to lepší kvůli těm řídítkám, že se neprotáčí. Mi máme červené a modré a děti jezdí každý den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luji1978
24.7.12 07:57

Díky moc, už jsem rozhodnutá (konečně, vybírala jsem to tak čtvrt roku :D ), teď ještě vybrat barvu, všechny jsou tak pěkné… ;)

• Citovat
  • Upravit
1147
5.2.13 09:51

Holky, prosím o radu.Syn má 2.5 roku..chtěla bych mu koupit odrážedlo Yedoo..ale nevyznám se v těch typech. Jaký je rozdíl mezi typem A, B a C? Věděl by někdo?
Jinak syn je celkem vysoký, už má asi 104 cm. Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ