Koloodrážedla Yedoo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
5.2.13 10:08

:D malá začla na Yedoo odražedle ve dvou letech, sedatko uplně nízko…postupně se zdokonalovala ted už ho má jen tak na prostřídání jezdíme na kole…ale co chci napsat-hodně tvrdé sedlo musela jsem ve sportu dokoupit polstr protože brblala že jí to tlačí :) tak at má ten správný komfort :) [* *] " .{color:red}" jinak doporučuji, jenže taky nevím jaký máme typ ale asi taky to C :think: " .{color:black}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.2.13 10:47
@suwari píše:
Holky, prosím o radu.Syn má 2.5 roku..chtěla bych mu koupit odrážedlo Yedoo..ale nevyznám se v těch typech. Jaký je rozdíl mezi typem A, B a C? Věděl by někdo?
Jinak syn je celkem vysoký, už má asi 104 cm. Díky za rady :mavam:

Ahojky, mi máme to C, jedná se tam o nějaká ložiska a hlavně, že nejdou protočit řídítka. Mi máme dvě, červené a modré a asi budu letos prodávat. Mám dvojičky a v 30dubna jim budou 4 a už mám pro ně kola se šlapkami torpada 16.Tak uvidím jak jim to půjde a pak kolaodrážedla půjdou k prodeji, jezdily na nich v loni a je to určitě skvělá věc, rychle se na nich naučily. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
11.7.14 22:20
@TerezkaW píše:
Synovi jsou 2 roky a dva měsíce a docela obstojně na tomhle kole jezdí. Zatím naštěstí pomalu. Měří kolem 95 cm, má sedačku úplně dole a dosáhne na zem i na řídítka dobře.

Ahojky, vím že je to stará diskuze, ale chci se zeptat, myslíte že by syn při výšce 89/90cm dosáhl na zem na tom odrážedle?

• Citovat
  • Upravit
zoui08
11.7.14 22:23

Opradvu to sedlo je tvrdé?

• Citovat
  • Upravit
2507
11.7.14 22:41

A nemáš možnost si ho někde vyzkoušet? Možná by už dosáhnout mohl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
12.7.14 22:45
@TerezkaW píše:
A nemáš možnost si ho někde vyzkoušet? Možná by už dosáhnout mohl :nevim:

Bpužel nemám, aůe píšou že je od 90cm a syn má 89cm, tak uvidíme. Už jsem ho objednala.

• Citovat
  • Upravit
75
14.4.15 13:32

Hezký den :-) Nemá někdo zkušenosti s tímto odrážedlem?

http://www.yedoo.eu/…b-brake.aspx

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.4.15 17:10

My jsme kupovali tohle http://www.abcsport.cz/…-skup346.php a příjde mi, že je to podobné efifko jako to co jsi tady posílala ty :) Jsme s ním spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.5.15 21:57

@efifka - toto mela kamaradka. Oproti yedoo too too ma vetsi sedlo a gumy a nemelo zabranu proti pretaceni riditek.Vic zasadnich rozdilu jsem nepozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí