Koloodrážedla Yedoo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
malá začla na Yedoo odražedle ve dvou letech, sedatko uplně nízko…postupně se zdokonalovala ted už ho má jen tak na prostřídání jezdíme na kole…ale co chci napsat-hodně tvrdé sedlo musela jsem ve sportu dokoupit polstr protože brblala že jí to tlačí
tak at má ten správný komfort
[* *] " .{color:red}" jinak doporučuji, jenže taky nevím jaký máme typ ale asi taky to C
" .{color:black}"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari píše:
Holky, prosím o radu.Syn má 2.5 roku..chtěla bych mu koupit odrážedlo Yedoo..ale nevyznám se v těch typech. Jaký je rozdíl mezi typem A, B a C? Věděl by někdo?
Jinak syn je celkem vysoký, už má asi 104 cm. Díky za rady
Ahojky, mi máme to C, jedná se tam o nějaká ložiska a hlavně, že nejdou protočit řídítka. Mi máme dvě, červené a modré a asi budu letos prodávat. Mám dvojičky a v 30dubna jim budou 4 a už mám pro ně kola se šlapkami torpada 16.Tak uvidím jak jim to půjde a pak kolaodrážedla půjdou k prodeji, jezdily na nich v loni a je to určitě skvělá věc, rychle se na nich naučily. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW píše:
Synovi jsou 2 roky a dva měsíce a docela obstojně na tomhle kole jezdí. Zatím naštěstí pomalu. Měří kolem 95 cm, má sedačku úplně dole a dosáhne na zem i na řídítka dobře.
Ahojky, vím že je to stará diskuze, ale chci se zeptat, myslíte že by syn při výšce 89/90cm dosáhl na zem na tom odrážedle?
- Citovat
- Upravit
A nemáš možnost si ho někde vyzkoušet? Možná by už dosáhnout mohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW píše:
A nemáš možnost si ho někde vyzkoušet? Možná by už dosáhnout mohl
Bpužel nemám, aůe píšou že je od 90cm a syn má 89cm, tak uvidíme. Už jsem ho objednala.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali tohle http://www.abcsport.cz/…-skup346.php a příjde mi, že je to podobné efifko jako to co jsi tady posílala ty
Jsme s ním spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@efifka - toto mela kamaradka. Oproti yedoo too too ma vetsi sedlo a gumy a nemelo zabranu proti pretaceni riditek.Vic zasadnich rozdilu jsem nepozorovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit