Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
chci koupit nejakou cyklosedacku a nevim jakou a nejlepe za korunu. Nemusi byt i s vodotryskem, ale musi byt bezpecna.
Prosim poradte.
Jitka
Tak my jsme si vloni koupili sedačku HAMAX, protože vyšla nejlépe v testech bezpečnosti. Mají několik typů. My máme bez polohování na spaní, protože neplánujeme, že bysme jezdili, když bude syn spát. Mně se nezdá totiž, že by si to dítě v tom mohlo odpočinout a vyspat se dobře, když v tom tak dost hopsá a lítá (je to dost pérovací). Nebyla nijak drahá, byla v akci i s helmou asi za 2000. Radka
Já jsem kupovala loni dopredu samonosnou a ma trosku vyssi operatko nez ty klasicky sedacky, ale synator v ni stejne usinal takze to nebylo moc příjemné.
Nakonec jsem koupila Hama( tusim ze Siesta, ale nejsem si jista)tu polohovaci a jsem max. spokojená, malej si v ní loni sedel jak pán, letos jsme ji jeste jaksi nedovezli spolu s kolem od nasich. Kazdopadne jsem z ni byla nadsena, maly je v pohode a ma prehled a kdyz usne tak se nix nedeje. A to s nim jedeme tak max. hodinu a vetsinou ne v dobe kdy ma spat a stejne jak byl vylitany tak holt ho to drncani uspalo, treba to letos bude lepsi. Jitka
Ahoj
taky jsem pořídila (loni)Hamax Siesta a opravdu jsem moc spokojená a dcera určitě taky podle toho jak je v ní spokojená.Loni to měla rok v ní pravidelně na cestě domu usínala
.Siesta je polohovací a když malá usla tak jsem jí tu sedačku upravila a bylo to vyřešené.Záleží na dítěti jestli usne kdekoliv a včemkoliv nebo ne.Podle toho bych kupovala polohovací…nebo tu pevnou.http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=64446
Ahojky,
v posledních testech cyklosedaček vyšly jako nejlepší a nejbezpečnější Hamax a OK baby (typ Ergon). Liší se výrazně cenou , první kolem 3000Kč , druhá 1500Kč. Kupovali jsme od OK baby (italská firma) a maximální spokojenost. Jinak jestli jezdíte hodně spíš bych uvažovala o vozíku za kolo ,který se dá využít i jako kočárek. Máme oboje a bezkonkurenčně vede vozík.
Apolena
Jednoznačně dporučuju také Hamax. Jestli vybrat polohovací nebo nepolohovací záleží na tom jací jste cyklisti, na jak dlohé trasy vyrážíte a zda planujete, že dítko v sedačce může usnout.
Polohgovací je pohodlnější a je jen o špetku težší než nepolohovací.
Dopočuji mrknout sem:
http://www.babystyle.cz/…cyklosedacky
Máme také Hamax Siesta - snadná montáž a max. spokojenost
Anonymni píše:
Tak my jsme si vloni koupili sedačku HAMAX, protože vyšla nejlépe v testech bezpečnosti. Mají několik typů. My máme bez polohování na spaní, protože neplánujeme, že bysme jezdili, když bude syn spát. Mně se nezdá totiž, že by si to dítě v tom mohlo odpočinout a vyspat se dobře, když v tom tak dost hopsá a lítá (je to dost pérovací). Nebyla nijak drahá, byla v akci i s helmou asi za 2000. Radka
Nebyla to tahle?: