Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata je mi 22 let a na gyndě mi byla zjištěna oviriální cysta na vaječníku jde o to že mám menstruaci už měsíc nejdřív přišla normální a trvala dva týdny a den Dr mi napsala prášky na zástavu menstruace ty zabrali dva dny a pak znovu sice to bylo špinění pak poněkud silnější zas se to zmírnilo a po týdnu ji mám silnější a bolesti v podbřišku zda se vám to ok nebo mám opět znovu hustit doktorku jsem z toho na prášky do nemocnice chodím obden pichat injekce kvůli cystě
Už jsme z partnerem z toho zoufalí a nabouralo nám to sexuální život děkuji za rady 🙂
@cibulka217 Pokud se vám tvoří cysty, je vhodné nechat si udělat test na hladiny hormonů, je pravděpodobné, že budete mít hodně estrogenu - málo progesteronu, s tím by mohly souviset i problémy s MS. Na rozpuštění cyst je účinná slzovka obecná, obilnina, 30 min se namáčí a 30 minut vaří, jí se 5-6 polévkových lžic první týden, pokud něco zbyde dobrat 2 polévkové lžíce denně, dá se přidat jako příloha k jídlu, zamíchat do rýže a podobně. Výsledky by měly být znát po týdnu, dá se koupit ve zdravé výživě a nebo na internetu