Cysta na děloze a fyzicky náročná práce

11.10.19 08:26

Cysta a prace

V nemocnici mi našla cystu na levé straně za dělohou o velikosti 52mm a stále roste. Muzu s tím do prace? Snažíme teď stromky, což je fyzicky náročný, tak aby to nemělo na to nějaký vliv. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.10.19 08:28

Sazime stromky*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27101
11.10.19 08:32

@Michaelaa35 Kdyby Dr. usoudil, ze jsi prace neschopna, tak by ti vystavil neschopenku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.19 08:54

Já neschopenku mám už od začátku září. Protože jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
11.10.19 08:56

@Michaelaa35 a doktor řekl co? Ty o potřebě pn nerozhodujes, to lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
11.10.19 09:13

Takže teď už nejsi těhotná, akorát máš tu cystu? Tohle my tady fakt neposoudíme, to je plně v kompetenci tvého ošetřujícího lékaře, jak moc je to blbý, co a jak škodí. V každém případě, pokud je tak velká a roste, nejspíš ji bude nějak řešit, ne? A na to řešení (laparoskopická operace???) nejspíš PN bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.19 09:21

Ne žádná operace. Říkal ze se pak vstřebá postupně. A když nemám žádný bolesti tak s tím nemusí nic dělat. Mám jen chodit každých 14dni na kontroly do nemocnice a jen se ptal jestli chodim do práce, říkala jsem ze mám neschopenku ale nic nerikal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
11.10.19 12:38

Takže chceš být třeba x měsíců na neschopence s cystou? No nevím. Já to vidím tak, že buď mi to způsobuje problémy, tak je aktivně řeším. Nebo mi je to nezpůsobuje, a pak normálně funguju. Prober to s doktorem. Jestli jsi na PN v souvislosti s problematickým těhotenstvím, které už netrvá, tak ti ji nejspíš brzo budou chtít ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.10.19 20:34

A proc mas tu neschopenku na tehotenstvi, kdyz uz nejsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 20:38

Protože si furt mysleli ze jsem mimodelozne a byla jsem třikrát v měsíci v nemocnici na hospitalizaci… To sem ale nepatri proč mám furt neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
15.10.19 00:07

@Michaelaa35 nic si z toho nedelej, tady má kazdý potřebu vše řešit, hodnotit a i posuzovat zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.10.19 00:09

@Michaelaa35 To sem prave patri, protoze pak v tom mas maglajz. Doktor v nemocnici ti logicky nemohl vystavit neschopenku, ani kdybys ji mit mela, protoze uz jsi na neschopence byla. A ukoncit ti ji taky nemohl, protoze neschopenku ukoncuje ten, kdo ji vystavil. Zajdi si za svym gynekologem se zpravou z nemocnice. Jeho se zeptej na to, jestli ma smysl sedet doma s cystou, ktera se nijak medicinsky resit nebude. A ten rozhodne o tom, co s tou neschopenkou, pravdepodobne ti ji ukonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí