Cysta - co je to a proč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
14.6.13 11:48

Cysta co je to a proč

Holky obracím se na vás s dotszem:-)
Byla jsem ted na akutni laparoskopii kvuli praskle krvacejici cyste.
Snazim se zjistit co to ta cysta vlastne je, proc se dela a proc nektere tak krvaci a jine nicemu nevadi.
Predem dekuji za informace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.6.13 11:53

@Paaaaja http://nemoci.doktorka.cz/…vajecnikach/ Zkus mrknout, já mám taky cysty, ale naštěstí nepraskají, v ětšinou se vstřebají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.6.13 12:07

V předešlé diskusi jsem dávala odkaz kde je vysvětleno proč vznikají i prevence. Trpěla jsem na ně leta, jediné co zabralo je vyčištění organizmu od té doby jsem neměla ani jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.6.13 12:09

@Mišela1 ve které diskusi prosím? taky mi teď gyndařka jednu objevila, tak ať se poučím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.6.13 12:12
@Mar__tanka1983 píše:
@Mišela1 ve které diskusi prosím? taky mi teď gyndařka jednu objevila, tak ať se poučím

https://www.emimino.cz/…ence-153975/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.6.13 12:16

@Mišela1 díky kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.6.13 12:20

@Mišela1 uff…tak sem na to koukla a tedy, co se týče úpravy stravy, tak to bych asi chcípla hlady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.6.13 12:23
@Mar__tanka1983 píše:
@Mišela1 uff…tak sem na to koukla a tedy, co se týče úpravy stravy, tak to bych asi chcípla hlady :D

Nedodržovala jsem vše ale hlavně jsem vybrala přípravky na to vyčištění. Byla jsem u lékaře na celostní medicínu a brala jsem co mi doporučil. Prostě klasická medicína mi nedala jakoukoliv možnost na prevenci, řekli mi, že na to nic není tak jsem zkusila něco jiného a zabralo to:-). Toť vše. Měla jsem cysty jak krvavé tak vodové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.6.13 12:31

@Mišela1 tak já na to naštěstí nijak netrpím, teď mi to zjistila poprvé…tak uvidíme, ale právě sem se ptala na prevenci a taky mi (z pohledu klasické medicíny) řekla, že na to nic není…
takže pokud by se mi to mělo opakovat, tak už aspoň vím, kudy tudy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
14.6.13 13:13

Snad nebude vadit můj příspěvek.. z ezoterického pohledu je cysta - tedy jakoby prázdný nádor - shlukem silné negativní energie nebo taky v sobě udržovaná a živená křivda. Na vaječnících to obvykle vede k rodičům a do dětství, neodpuštěné křivdy z tohoto období. KDyž se s tím nepracuje, neodblokuje se to, tak mají cysty sklon se neustále vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.6.13 13:25

Mě se udělala cysta v prsu. Nahmatala jsem si bulku v prsu, samozřejmě stres jak blázen, jelikož máme diagnózu v rodině. Objednala jsem se na gyndu a tam mě hned poslali na onkologii…nikomu nepřeju ty tři týdny strachu při čekání na vyšetření…přítel na tom snad byl ještě hůře než já…díky bohu je to jen cysta, která zatím nedělá žádné potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí