Cysta v tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
18.5.09 13:38

Cysta v tehotenstvi

Ahoj holky,tak se k Vam pridavam. Jsem tu nova a dnes jsem 7tt+5. Jen bych potrebovala trosku poradit. Minuly tyden jsme byli na ULT, byli jsme veliky 1.02/7+0/ a srdicko krasne bilo. Tak snad je vsechno jak ma byt - Az na tu cystu co mi tam doktorka objevila. Nemate nekdo zkusenost s cystou v tehotenstvi??? Me dr. rakla ze vlevo za dělohou mam hypoechogenní stín 5,70 cm v průměru. Od prvni navstevy povyrostla. Tak ted mam strach co se stane kdyz poroste porad dal?? Prosim muzete mi k teto problematice rici nekdo neco vic? Treba co se stane kdyby praskla, nebo kdyz nepraskne ani nezmizi?? Muze to mimi nejak ohrozit?? Da se s tim neco delat? Nejaka lecba? Pokud by byla nutna operace musi to byt laparoskopicky nebo to jde resit nejakou punkci?? S pani dr. si o tom nejde moc popovidat - ona to proste nejak moc neresi - ale ja jsem hrozny plasan a bojim se. Dekuju predem za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.5.09 08:29

Ahoj, sama s tím zkušenost nemám, matně si vybavuju, že když jsem ležela na rizikovém, tak to tam nějaká holčina řešila a dopadlo to dobře, tuším, že se cysta nakonec samam vstřebala nebo tak něco…
Ale zkus tuhle poradnu, odpovídají tam docela rychle, psala jsem tam během těhotenství asi třikrát… :wink:
http://www.prozeny.cz/…nska-poradna
Přeju pohodové těhotenství a zdravé miminko…

• Citovat
  • Upravit
9053
19.5.09 10:17

Tak já jsem dnes 15+0 a je to tři dny co mi doktor objevil prasklou cystu na levém vaječníku a díky tomu volnou tekutinu za dělohou…
Mimi by to prý ohrozit nemělo a teď se bude jen sledovat, zda se tekutina vsákne a vše bude o.k. Je fakt, že jsem měla hrozné bolesti, které už dnes téměř přešly!
Doktor nevyloučil ani další drobné cysty..udělal pro jistotu krevní obraz, ten se ukázal o.k. a včera jsem byla na další kontrole a doktor se tvářil víc než spokojeně!

Jde asi o to, aby ti vzali pro jistotu krev, aby vyloučili, že tam díky cystě není zánět a pokud ne, mělo by být vše o.k. Tyto drobné cysty se tvoří často a ne jen v těhotenství, většinou prasknou a pak je vše o.k.
Držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.5.09 18:35

ahoj,

taky jsem měla na začátku cystu. doktorka mi řekla, že kdyby praskla, tak bych mohla eventuelně potratit, ale že ta pravděpodobnost je velmi velmi malá. samo jsem byla vymyškovaná, takže jsem si o tom taky něco nazjišťovala, a prý jsou cysty poměrně hodně častý a v drtivý většině s tím není problém…

držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 21:12

Ahoj holky, předem se omlouvám nevěděla jsem kde moji otázku zařídit, mám dotaz stalo se vám některé ze jste byl u doktora řekl vám ze sliznice je úžasná ale ze tam je Malynka cysta? A ze potom z toho bylo těhotenství… předem Děkuji 😞 ☺️️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky