Cystokéla - zkušenosti

Anonymní
21.12.21 15:10

Cystokela zkušenosti

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem skoro 5 měsíců po porodu, věk 24 let. Poslední dobou jsem měla zvláštní pocity dole, přirovnala bych to ke špatně zavedenému tamponu, který chce ven. Koukla jsem se tedy zrcátkem a mám na přední stěně bouličku s dirkou.. Nechápala jsem co to je a tak jsem na to koukla při čůrání ve sprše a jednalo se teda o močovou trubici. To je tedy cystokela? Jaké máte zkušenosti? Dá se to nějak napravit například cvičením?
Na gynekologii si zajdu a poptám se, jen se bojím, že mi k tomu nikdo nic neřekne.
Porod jsem měla hodně dlouhý. Ale zavřené tlačení pro změnu zase až moc rychlý. Hráz vydržela celá a uvnitř pár trhlinek které mi šili. No celkově jsem hodně zařazená z toho, jak to dole vypadá.. Psychika je na tom dost špatně

Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.12.21 09:10

Já to po porodu řešila na prohlídce po šestinedělí v porodnici, kdy jsem měla v pochvě takovej hrozně neprijemnej tlak a fakt vevnitř takovou bouli. Porod jsem měla také dlouhý, do toho dlouhou 2.porodni dobu a velké poranění. Dostala jsem tenkrát nějakej papír s cviky od doktorky a teď rok a půl po je to mnohem lepší 😁 jen teda nevím, zda má mít ta boule i dírku…každopádně to opravdu chce tu prohlídku u gynekologa :wink: Ještě těch pět měsíců po to bylo dole takové všelijaké, tak nepropadej panice 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa