Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebyla si na covid očkování? Umí s cyklem zamávat.
Jinak asi bych zakoupila drmek v tabletách a měsíc ho užívala a počkala jak bude vypadat příští cyklus. Když bude furt divnej, volala bych gynekoložce.
@Ou na očkováni jsem byla už dávno (respektive druhá dávka v červenci), od té doby byla MS normálně, max nějaké výkyvy jakoze to přišlo o 2-3 dny později, ale jinak nic, takže proto mě to překvapilo, protože prsa jsem nikdy necítila, teď poprvé, proto jsem se i lekla, zda třeba nejsem v tom, ale pak přišla MS a i negativní testy, takže to podle mě budou fakt hormony no
drnek koupím, snad se to nějak upravi, kdyžtak si dojdu pak k doktorce - možná je to nějakým stresem nebo tak
Nemáš třeba tělísko? Nebo pokud bereš prášky, neudělala jsi nějakou chybu v užívání? Jinak bych počkala na další cyklus a případně se objednala na kontrolu. Muze se tam, že jeden cyklus je zvláštní a pak zase vše ok.
@Midaku ne ne, žádnou antikoncepci jsem nikdy nebrala, žádné tělísko nebo prášky, nic, jako už vím, že v minulosti se mi cyklus třeba trochu rozhodil, že to přišlo o par dnů později nebo to bylo kratší nebo delší, ale nikdy to nebylo takto, že by to trvalo o něco déle a že by mě u toho takto bolela a “trápila” prsa
ale dobře, počkám, jak se to nějak vyvine, kdyžtak se objednam, dekuji za rady
Ahoj,
asi už 2-3 týdny mě trápí nafoukla a těžká prsa - nikdy jsem takový problém neměla, ani jako PMS, spíše moje PMS je vždy bolest podbřišku a akné, naopak prsa nikdy problém nebyly. Navíc mám nějakou divnou menstruaci - dostala jsem to už před dvěma týdny a vypadalo to jen jako slabší menstruace, ale když to mělo po týdnu skončit, tak to jen hodně zeslabilo, ale slabě špiním/krvácím dále, na vložce skoro nic není, stačí i intimka, ale po utreni ten toaletak trochu růžový je.
Na poslední prohlídce jsem byla 3 měsíce zpátky, všechno Ok, žádné nálezy nebo problemy. Myslíte, že se mi jen nějak rozhazely hormony? Co pripadne na uklidnění nebo mám radši zavolat doktorce a objednat se znovu na prohlídku? Jinak těhotná byt nemůžu, MS jsem dostala, i když takovou slabší a přes víkend jsem si dělala test, i když jsem vedela, ze bude negativní, tak jen úplně pro jistotu a samozřejmě, že negativní.
Děkuji