Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zajímalo by mně jestli se dá urychlit konec menstruace, dnes jsem to dostala a zítra jedu k moři.. potřebovala bych to aspoň zkrátit
@Rozulka Ahoj me vždycky pomohl Citron, mačkala jsem si ho do vody nebo jedla jen tak
@Rozulka Nevím zda to jde zkrátit ale třeba by mohl pomoci menstruační kalíšek už se prodává i v dmku. Já ho používám do bazénu i když nemám ms krásně ochrání.
@Rozulka Ahojky, můžeš zkusit horkou vanu, masturbaci (ta to rozjede, ale rychleji to bude pryč) nebo alkohol.. to všechno stahuje dělohu.. ![]()
Díky s kalíškem počítám, ale dva dny to bývá mazec a nemůžu ho mít.. potřebuju to dnes co nejvíc rozjet:) zítra to přežiju v letadle a pak už ten kalíšek
Jak už tady padlo - citronovou šťávu. Ta je na zastavení, pokud to chceš dnes hodně rozjet, tak dnes si ji nedávej, ale naopak hodně teplou sprchu na podbřišek. A ráno hnedka ten citron. Na mne to má stejný účinek, zastavuje to MS. Nebo alespoň hodně zmírňuje. Hezkou dovolenou!
Tak to zkusím s tím céčkem.. akorát asi v tabletách, abych se neosypala v kombinaci se sluníčkem i když to je asi jedno.. jak to funguje vůbec, že céčko to zmírňuje víte to někdo? Myslela jsem, že když už jednou nastane menstruace, tak by to leda šlo urychlit krvácení, ale zmírnit
No, zcela laická představa - kyselé stahuje cévy, tudíž méně krvácí.
@Rozulka nevím jestli ti tablety nějak zaberou, citron je přírodní a antioxidant takže to bych se spis bála ze se osypu z tablet