Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám takovy menší problém jsem ve 22tt a gynekolog mi předepsal vaginální krém a globule dafnegin na kvasinky Oba
krém i globule se zavádějí do pochvy a jsem docela zoufalá a nevím jestli to nemůže ublížit miminku.
Nemá někdo z vás podobnou zkušenost?
Taky mi ho doktorka předepsala, myslím že i v podobném týdnu. Problém zmizel a žádné následky to nezanechalo:)
@arventis2
Taky jsem kolem 20tt dostala od gynekologa dafnegin. Bylo mi receno, ze pro dite je horsi ten zanet (resp. kvasinky, atd) nez ten krem/globule. Takže jsem dle doporuceni uzivala a vse bylo v poradku. ![]()
@Anna85 píše:
@arventis2
Taky jsem kolem 20tt dostala od gynekologa dafnegin. Bylo mi receno, ze pro dite je horsi ten zanet (resp. kvasinky, atd) nez ten krem/globule. Takže jsem dle doporuceni uzivala a vse bylo v poradku.
Děkuji moc. Já se spíš bojím používat obojí najednou aby to nebylo moc na miminko.
@arventis2 neblbni. Lepší je se toho rychle zbavit. Měla jsme ho v těhotenství taky a ničemu a nikomu to neublížilo
No, takto, kdybychom ti tu poradily at to neuzivas, tak nebudes? Ja bych radeji duverovala gynekokogovi, určitě vi co dela.
Ahoj všem,
asi se budu ptát jako úplný idiot, ale : dnes mi doktorka kvůli kvasinkám v těhotenství ( jsem 17+2) předepsala Dafnegin krém - lékárnice pak na krabičku napsala "lokálně "… No moje otázka zní- lokálně jako jen zvenku nebo mám používat ty aplikátory pro aplikaci dovnitř? 😅. Díky