Dafnegin krém a globule v těhotenství

71
13.11.17 21:15

Dafnegin krém a globule v těhotenství

Dobrý den, mám takovy menší problém jsem ve 22tt a gynekolog mi předepsal vaginální krém a globule dafnegin na kvasinky Oba :oops: krém i globule se zavádějí do pochvy a jsem docela zoufalá a nevím jestli to nemůže ublížit miminku. 8o Nemá někdo z vás podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9180
13.11.17 21:19

Tak doktor asi ví co předepisuje ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 21:20

Taky mi ho doktorka předepsala, myslím že i v podobném týdnu. Problém zmizel a žádné následky to nezanechalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
13.11.17 21:23

@arventis2
Taky jsem kolem 20tt dostala od gynekologa dafnegin. Bylo mi receno, ze pro dite je horsi ten zanet (resp. kvasinky, atd) nez ten krem/globule. Takže jsem dle doporuceni uzivala a vse bylo v poradku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.11.17 21:24
@Anna85 píše:
@arventis2
Taky jsem kolem 20tt dostala od gynekologa dafnegin. Bylo mi receno, ze pro dite je horsi ten zanet (resp. kvasinky, atd) nez ten krem/globule. Takže jsem dle doporuceni uzivala a vse bylo v poradku. ;)

Děkuji moc. Já se spíš bojím používat obojí najednou aby to nebylo moc na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56340
13.11.17 21:30

@arventis2 neblbni. Lepší je se toho rychle zbavit. Měla jsme ho v těhotenství taky a ničemu a nikomu to neublížilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
13.11.17 21:31

No, takto, kdybychom ti tu poradily at to neuzivas, tak nebudes? Ja bych radeji duverovala gynekokogovi, určitě vi co dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.1.23 10:51

Ahoj všem,
asi se budu ptát jako úplný idiot, ale : dnes mi doktorka kvůli kvasinkám v těhotenství ( jsem 17+2) předepsala Dafnegin krém - lékárnice pak na krabičku napsala "lokálně "… No moje otázka zní- lokálně jako jen zvenku nebo mám používat ty aplikátory pro aplikaci dovnitř? 😅. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí