Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Hezký večer, předem se omlouvám za anonym![]()
Asi před třemi týdny jsem to měla dostat, ale měla jsem asi tři dny zpoždění a pak jsem měla cca 7-8 dní jen hnedý výtok/menstruaci s příměsí někdy krve, ale jen někdy. Trvalo to jako normální menstruace, akorát byla hnědá. Byla jsem v té době pryč a tam jsem trénovala dost, tak jestli to nebylo fyzickou zatezi? Ale nemela jsem predtim prave ani zadne priznaky ze to dostanu - zadne boleni prsou, bricha, nic.
A ted me zniceho nic zacaly strasne bolet prsa, jak kdybych to mela dostat. Tak ja nevim co to jeTehotensky test negativni. Jsem mladá, nechci miminko. A pouzivame ochranu, ale vzdycky je ten kondom nakonci vytahany, takze je tak v pulce penisu, ale to by nemelo vadit ne? Tou gumou domu by nic protect nemelo (omlouvam za takovy popis). Tak jsem z toho zoufala.
Nejlepší by bylo zajít na gynekologii…
Pokud používáte kondom, tak to bude asi jen porucha cyklu, ale to se taky řeší na gyndě.
@lalaláček ano, pouzivame, jen rikam, ze je vzdy vytahany, ale to by snad vadit nemelo, ne?
Ja mam porad problem s cyklem, ale toto jsem nikdy nemela. Ale je moznost, ze je to z te fyzicke zateze? Prijela jsem na soustredeni mela jsem treninky dvakrat denne a diky tomu se to i zpozdilo
@Anonymní píše:
@lalaláček ano, pouzivame, jen rikam, ze je vzdy vytahany, ale to by snad vadit nemelo, ne?
Ja mam porad problem s cyklem, ale toto jsem nikdy nemela. Ale je moznost, ze je to z te fyzicke zateze? Prijela jsem na soustredeni mela jsem treninky dvakrat denne a diky tomu se to i zpozdilo
To by mělo být OK, takhle jsme to měli 9 let a neotěhotněla jsem
Může to být zátěží, léky… Pokud je test negativní, můžeš ještě počkat, ale já bych na gyndu skočila, ať ti to opraví.
Ja bych to nechala. Pokud je test negativni, asi to opravdu dostanes driv, tim, ze pred tim jsi to mela utlumeny. Z fyzicke zateze to opravdu muze byt.
To co zakladatelka popisuje opravdu může souviset s větší námahou, pro jistotu by si měla dojít na prohlídku. A pokud nemá delší dobu dělaný rozbor krve, tak bych asi doporučil i to.
Co se týká kondomů, tak doporučuji buď vytáhnout hned po styku, nebo pořídit menší kondomy. Že se sroluje na půl žerdi znamená, že se taky může někdy srolovat úplně…
@Premek_Orac @Verun83 @lalaláček @Elísek1983 tak hlasím, že dneska jsem to dostala. Tak nevím co to je. Jestli jsem to dostala driv, tak je to driv skoro o dva tydny. Tak fakt nevim co s mym telem je
![]()
Tak to už by fakt chtělo sledovat, buď se to srovná, nebo gynda…
@lalaláček ja to mam takhle poprve. Podle me by to mohlo byt z te vysoke fyzicke zatezi? A ze az ted se to poradne spustilo? Je mi 18, takze to muzu i mit vekem
Hezký večer, předem se omlouvám za anonym

Tehotensky test negativni. Jsem mladá, nechci miminko. A pouzivame ochranu, ale vzdycky je ten kondom nakonci vytahany, takze je tak v pulce penisu, ale to by nemelo vadit ne? Tou gumou domu by nic protect nemelo (omlouvam za takovy popis). Tak jsem z toho zoufala.
Asi před třemi týdny jsem to měla dostat, ale měla jsem asi tři dny zpoždění a pak jsem měla cca 7-8 dní jen hnedý výtok/menstruaci s příměsí někdy krve, ale jen někdy. Trvalo to jako normální menstruace, akorát byla hnědá. Byla jsem v té době pryč a tam jsem trénovala dost, tak jestli to nebylo fyzickou zatezi? Ale nemela jsem predtim prave ani zadne priznaky ze to dostanu - zadne boleni prsou, bricha, nic.
A ted me zniceho nic zacaly strasne bolet prsa, jak kdybych to mela dostat. Tak ja nevim co to je