Hnědý výtok a příměsí krve

Anonymní
12.11.17 18:31

Nevím co by to mohlo být?

Hezký večer, předem se omlouvám za anonym :( :(
Asi před třemi týdny jsem to měla dostat, ale měla jsem asi tři dny zpoždění a pak jsem měla cca 7-8 dní jen hnedý výtok/menstruaci s příměsí někdy krve, ale jen někdy. Trvalo to jako normální menstruace, akorát byla hnědá. Byla jsem v té době pryč a tam jsem trénovala dost, tak jestli to nebylo fyzickou zatezi? Ale nemela jsem predtim prave ani zadne priznaky ze to dostanu - zadne boleni prsou, bricha, nic.
A ted me zniceho nic zacaly strasne bolet prsa, jak kdybych to mela dostat. Tak ja nevim co to je :think: Tehotensky test negativni. Jsem mladá, nechci miminko. A pouzivame ochranu, ale vzdycky je ten kondom nakonci vytahany, takze je tak v pulce penisu, ale to by nemelo vadit ne? Tou gumou domu by nic protect nemelo (omlouvam za takovy popis). Tak jsem z toho zoufala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
12.11.17 18:33
@Anonymní píše:
Hezký večer, předem se omlouvám za anonym :( :(
Asi před třemi týdny jsem to měla dostat, ale měla jsem asi tři dny zpoždění a pak jsem měla cca 7-8 dní jen hnedý výtok/menstruaci s příměsí někdy krve, ale jen někdy. Trvalo to jako normální menstruace, akorát byla hnědá. Byla jsem v té době pryč a tam jsem trénovala dost, tak jestli to nebylo fyzickou zatezi? Ale nemela jsem predtim prave ani zadne priznaky ze to dostanu - zadne boleni prsou, bricha, nic.
A ted me zniceho nic zacaly strasne bolet prsa, jak kdybych to mela dostat. Tak ja nevim co to je :think: Tehotensky test negativni. Jsem mladá, nechci miminko. A pouzivame ochranu, ale vzdycky je ten kondom nakonci vytahany, takze je tak v pulce penisu, ale to by nemelo vadit ne? Tou gumou domu by nic protect nemelo (omlouvam za takovy popis). Tak jsem z toho zoufala.

Nejlepší by bylo zajít na gynekologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
12.11.17 18:39

Pokud používáte kondom, tak to bude asi jen porucha cyklu, ale to se taky řeší na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.17 18:41

@lalaláček ano, pouzivame, jen rikam, ze je vzdy vytahany, ale to by snad vadit nemelo, ne?
Ja mam porad problem s cyklem, ale toto jsem nikdy nemela. Ale je moznost, ze je to z te fyzicke zateze? Prijela jsem na soustredeni mela jsem treninky dvakrat denne a diky tomu se to i zpozdilo

• Citovat
  • Upravit
1540
12.11.17 18:47
@Anonymní píše:
@lalaláček ano, pouzivame, jen rikam, ze je vzdy vytahany, ale to by snad vadit nemelo, ne?
Ja mam porad problem s cyklem, ale toto jsem nikdy nemela. Ale je moznost, ze je to z te fyzicke zateze? Prijela jsem na soustredeni mela jsem treninky dvakrat denne a diky tomu se to i zpozdilo

To by mělo být OK, takhle jsme to měli 9 let a neotěhotněla jsem :-D Může to být zátěží, léky… Pokud je test negativní, můžeš ještě počkat, ale já bych na gyndu skočila, ať ti to opraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
12.11.17 19:10

Ja bych to nechala. Pokud je test negativni, asi to opravdu dostanes driv, tim, ze pred tim jsi to mela utlumeny. Z fyzicke zateze to opravdu muze byt.

• Citovat
  • Upravit
10244
12.11.17 19:52

To co zakladatelka popisuje opravdu může souviset s větší námahou, pro jistotu by si měla dojít na prohlídku. A pokud nemá delší dobu dělaný rozbor krve, tak bych asi doporučil i to.

Co se týká kondomů, tak doporučuji buď vytáhnout hned po styku, nebo pořídit menší kondomy. Že se sroluje na půl žerdi znamená, že se taky může někdy srolovat úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.17 21:57

@Premek_Orac @Verun83 @lalaláček @Elísek1983 tak hlasím, že dneska jsem to dostala. Tak nevím co to je. Jestli jsem to dostala driv, tak je to driv skoro o dva tydny. Tak fakt nevim co s mym telem je :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
1540
17.11.17 22:03

Tak to už by fakt chtělo sledovat, buď se to srovná, nebo gynda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.17 22:45

@lalaláček ja to mam takhle poprve. Podle me by to mohlo byt z te vysoke fyzicke zatezi? A ze az ted se to poradne spustilo? Je mi 18, takze to muzu i mit vekem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa