Dálkové studium Andragogiky, HR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium Andragogiky/HR
Ahoj těhule a maminky,
poradíte někdo veřejnou dálkovou VŠ pro Andragogiku nebo HR? nejlépe v Praze, bydlím v Ústeckém kraji. Začíná mi MD a příštím rokem bych se chtěla přihlásit na bakalářské studium.
Díky moc za Vaše tipy a rady
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na Filozofické fakultě UK - program Andragogika a personální řízení
Jde i dálkově.
Popátrej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tu UK je šílenej nával…přijímačky dělá až 300 lidí a berou jen 60…třeba…alr zkus to ![]()
další možnost je na
http://www.ujak.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
obor Andragogika a Řízení lidských zdrojů je na UJAKu, jak už je tady uvedeno. Kdybys chtěla víc informací, klidně napiš do zpráv, jsem na ŘLZ (akorát teda jako dálkař a hlavně - na jednoletým studiu po VOŠce). Ale nějaký info poskytnout můžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanapana skoda
ja se chystam letos na prijimacky, ale moc tomu neverim, ze bych se dostala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj:-) já se taky letos hlásím na FF UK na andragogiku dálkově..loni se hlásilo 293 lidí a brali jich 9..:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pocit, že na FF UK se dostanou snad jen nadlidi:-) Kamaradka mi ted rikala, ze nam na VOŠ před 11 lety říkali, že se andragogika studovat na UK a že se tam určitě dostaneme, že je o to maly zajem a o par let pozdeji je to uplne jinak..jsem teda clovek z praxe z HR a teoreticky zaklad je fajn mit, ale kdyz do cloveka husti jen teorii ty celozivotni teoretici, tak je to nuda a k nicemu..a v zivote je to cloveku k nicemu, pokud sam nejde ucit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paps uz mas za sebou prijimacky?
ja se hlasim na UP, udelala jsem pisemne testy, cekaji me ustni, to bude horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj..delala jsem ted SPF na Upol a o 2 body mi to nevyslo, takze k ustni nejdu..nebylo mi dobre a nepovedlo se mi to..tak preji hodne stesti a pisni sem pak prosim, jake byly ty ustni a na co se te ptali. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ericha to me mrzi
ja jsem teda hodne tipovala, spousta věci se mi uz nevybavila, taky jsem 13let po maturite ![]()
ale tech ustnich se bojim…
mas nacteno hodne z te doporucene literatury?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já jeste víc po maturite a jsem trochu zklamana, ze mi to takhle nevyslo, priznam se, ze jsem tu analytickou cast ani nedelala, odskrtala jsem neco a tak mi to nevyslo…No nacteno mam…ale je mi to k prdu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit