Vyučení se na kuchaře dálkově

78
18.2.20 13:34

Dálkové studium kuchař

Ahojky všem. Jsem na rodičáku a chtěla bych si udělat dálkové školu kuchař nebo gastronomie. Mám už maturitu ale v jiném oboru, stačil by mi tedy výuční list. Hledám školu z okolí Žatce, tak do 50 km, nevíte o něčem? Pár škol jsem našla ale dálkové studium nenabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
18.2.20 13:37

A to jde? Jas myslím, že ne… Jak bys chtěla dělat dálkově praxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
18.2.20 13:44

Taky bych řekla, že kuchař je predevsim o praxi a to moc dálkově asi nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.2.20 14:06
@lúcajan píše:
Ahojky všem. Jsem na rodičáku a chtěla bych si udělat dálkové školu kuchař nebo gastronomie. Mám už maturitu ale v jiném oboru, stačil by mi tedy výuční list. Hledám školu z okolí Žatce, tak do 50 km, nevíte o něčem? Pár škol jsem našla ale dálkové studium nenabízí

Ahoj,
ve tvem okoli o skole nevim, ale samozrejme, ze jde studovat dalkove kuchar-cisnik. Nechapu, proc se tazatelce ozyva nekdo, kdo o tom nic nevi??? Ja studuji obor Cukrar taktez dalkove na SOS Ricany a s nami ve stride jsou i dalkari kuchar-cisnik. Skola je trileta a praxi absolvujes ve svem volnu kdekoli v restauraci, ktera je rada za kazde ruce zadarmo😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.2.20 14:40

Můžeš si udělat rekvalifikační kurz nebo jen zkoušky. Na kuchaře potřebuješ tři zkoušky - studená kuchyně, minutová kuchyně a teplá kuchyně. ZK z teplé kuchyně obsahuje i pisemny test. Pokud umíš dobře vařit, tak bys asi mohla zvládnout udělat jen zkoušku. Když půjdeš na kurz, tak se nejspíš naučíš vařit jídla, která pak budou u zkoušky. Obojí něco stojí, muze to hradí i úřad práce, ale nevim když jsi má RD. Zkoušky jsou dostatečne pro založení zivnosti, pokud bys ale chtěla z nějakého důvodu i výuční list, tak některé učňáku spolupracují se školicími agenturami, takže po tom co máš certifikáty že zkoušky, můžeš jít rovnou na zkoušky na učňáku a když je uděláš, tak máš výuční list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.2.20 08:23

O zkouškách na ucnaku vím. Ve škole tady poblíž to můžu takto udělat. Vařím jen doma tak něco umím ale jde mi spíše o tu teorii a přípravu na zkoušku abych mohla mít výuční list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze