Dálkové studium SŠ na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucieus píše:
Zdravím, podobných témat je tu nespočetně mnoho, ale než bych našla to pravé, tak by dcera začala chodit do školkyale teď k otázce. Chci si KONEČNĚ dodělat maturitu
ale pořádně nevím, jak na to. Určitě se najde spousta maminek, co dělaly školu dálkově při MD (RD). Jak jste to zvladaly? Byla by mi ochotná některá z Vás napsat, jaky jste měly denní plán (rozvrh)? Vaření, úklid, péči o dite a muže a v závěru učení? Hlídání dcerky (13 měs.) by nebyl problém, ale nějak nevím, jak ten den rozplánovat, abych vše v pohodě zvládala. Nástup do školy v září a asi v lednu do prace
Díky všem za odpovědi. Budu se moc těšit
děláš vše jako obvykle, pak je zkouškové, to se učíš tak, jak to lze, večer, v noci, kdy dítě dovolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lucieus, pokud není problém s hlídáním, tak směle do toho. Nejlepší je neplánovat
. Vařila jsem den předem, děti nebyly doma, takže nebyl binec…a učení? No kdy se dalo, ale je to celkem náročné a hodně záleží jakou máš práci a motivaci a zázemí…času je o dost méně. A dobře se mi učilo na hřištích, vypustila jsem děti a měla klid
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta anglictina je opravdu potreba. ja mela dalkove studium jen o vikendech. so, ne jednou za 14 dnu. anglictiny tak max 5 hod za pol, a po trech letech matura. kdybych nemela pauzu mezi nedodelanym gymplem 3 roky, tak bych asi nemela sanci. Pak jedine chodit hojne do jazykovky, platit hojne soukrome hodiny, tak jak to delali spoluzaci, ale to zas je spoustu korunek navic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se ti bude lépe hledat práce
pokud máš dobrou motivaci, tak to určitě zvládneš. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studium 4.ročníku zdravotní školy při mateřské
Ahoj všichni, přišla jsem si sem pro radu, protože jsem už opravdu zoufalá. Ve 4. ročníku zdravotní školy jsem odešla na mateřskou. Malemu je teď 13 měsíců a ja bych v jeho roce a půl cca měla nastoupit do školy na denní studium
protože mi individuální nebylo umožněno. Bylo mi receno, ze bych musela být vrcholový sportovec, abych na toto měla nárok.
Takhle to samozřejmě nechci, nemůžu si dovolit hlídání každý den. Hledala jsem si na netu, ze je možné dostudovat na jiné škole, třeba večerní formou studia. Maminky, věřím, ze nejsem sama kdo toto řeší, můžete mi poradit? Popřípadě dat nějaké vaše zkušenosti? Děkuji předem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak na jiné škole? Jako jiný obor? To nevím do kterého ročníku by tě pustili. Ono je to nefér ke spolužákům porodit dítě a pak chodit individuálně, na to jsi měla myslet dřív než jsi před maturitou otěhotněla. U nás na gymplu maturitní ročník taky nešlo dělat individuálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No marné. Chápu, že nechceš skončit se základním vzděláním, ale když nepomůže s hlídáním manžel, přítel či obě rodiny, tak nedoděláš žádnou školu. I na individuálu musiš nastudovat sama velké množství učiva a to zabere sakra hodně času!!! Rozhodla ses dítě si nechat, tak možná až bude starší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee Stejný obor, jen jiná škola, která umožňuje večerní studium. Protoze ta, na které jsem studovala to nemá. Jen nerozumím tomu, ze sportovci to umožní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly Všichni z rodiny stále pracuji. Tlaci mě čas, Musím se vrátit do dvou let od preruseni, to znamená už toto září. Jinak to asi propadne, nebo nevím…Kdyby to bylo aspoň na 3 roky, tak malý bude ve školce a už to bude zase jednodušší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit