Dálkové studium VOŠ - jak to dáváte?

6.12.22 13:29

Dálkové studium VOŠ - jak to dáváte?

Ahoj, od září studuji dálkově VOŠ obor Dentální hygiena. Na školu jsem moc chtěla a nakonec jsem se i dostala. Mám 2 roční dítě. Je to s ním náročné. Každé ráno velmi brzy vstává a spí po obědě jen chvíli takže čas na učení je jen večer když usne a popravdě to jsem už docela taky k. o. Přijdu si v jednom kole. Nějaké zkoušky mám už hotové úspěšně, ale hrozně mi chybí energie a spánek. Přijde mi, že to nedávám. A nic nestíhám. Jak jste školu zvládali při dítěti?
Většinou když mám volnou chvíli, tak hned vytuhnu únavou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
6.12.22 13:51

Já začala studovat VOŠ Veřejnou správu při práci. To bylo celkem v pohodě, po roce a půl jsem rodila dceru, narodila se 13.12. a já měla pak zkoušky už v lednu. No dala jsem to, profesoři byli super. Pak ale to učení s miminem na zkoušky, a pak s 1,5 letým dítětem dělat absolutorium, byl děs. Malá přes den taky nespala, učila jsem se večer, ve vaně, když usnula. Zhodnotila jsem, že při práci se studuje líp, než při dítěti :mrgreen: Taky jsem si pořvala, že to nedám, např. u angličtiny, to byl děs, běs. Ale nakonec jsem to dala. Jen jsem byla natolik vyfluslá, že jsem nešla dál. Mohla jsem navázat na vejšku a měla bych za rok Bc. Ale chtěla jsem si užít zbytek rodičáku v klidu. Kdybych věděla, že ukecám manžela na druhý dítko, tak bych šla dál. Toho trochu lituju. Ale před absolutoriem bych tohle nikdy, nikdy, nikdy neřekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.22 15:15

@PapeJ to mas pravdu, pri praci je to lepsi, i kdyz taky ne idealni. Ale pri dvouletakovi je to boj. Malej je hodne akcni a ja vzdy uprednostn im spanek pred ucenim :( a pak nestiham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
6.12.22 15:26

Děti mám už velký, ale zas chodím do práce.
Prvák i druhák byly celkem v pohodě, hlavně prvák, když jsme byli celej rok na distančce. :lol:
Teď jsem ve třeťáku a začíná to být mazec. Zrovna před chvílí jsem se vrátila ze školy, mám dva zápočty, bylo to náročný. :(
U absolventský práce jsem nenapsala ještě ani slovo, přitom do ledna musíme mít hotovou půlku. :roll:
Je mi lehce přes 40 a už to moc do hlavy neleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze