Dálkové studium VOŠ - jak to dáváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium VOŠ - jak to dáváte?
Ahoj, od září studuji dálkově VOŠ obor Dentální hygiena. Na školu jsem moc chtěla a nakonec jsem se i dostala. Mám 2 roční dítě. Je to s ním náročné. Každé ráno velmi brzy vstává a spí po obědě jen chvíli takže čas na učení je jen večer když usne a popravdě to jsem už docela taky k. o. Přijdu si v jednom kole. Nějaké zkoušky mám už hotové úspěšně, ale hrozně mi chybí energie a spánek. Přijde mi, že to nedávám. A nic nestíhám. Jak jste školu zvládali při dítěti?
Většinou když mám volnou chvíli, tak hned vytuhnu únavou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já začala studovat VOŠ Veřejnou správu při práci. To bylo celkem v pohodě, po roce a půl jsem rodila dceru, narodila se 13.12. a já měla pak zkoušky už v lednu. No dala jsem to, profesoři byli super. Pak ale to učení s miminem na zkoušky, a pak s 1,5 letým dítětem dělat absolutorium, byl děs. Malá přes den taky nespala, učila jsem se večer, ve vaně, když usnula. Zhodnotila jsem, že při práci se studuje líp, než při dítěti
Taky jsem si pořvala, že to nedám, např. u angličtiny, to byl děs, běs. Ale nakonec jsem to dala. Jen jsem byla natolik vyfluslá, že jsem nešla dál. Mohla jsem navázat na vejšku a měla bych za rok Bc. Ale chtěla jsem si užít zbytek rodičáku v klidu. Kdybych věděla, že ukecám manžela na druhý dítko, tak bych šla dál. Toho trochu lituju. Ale před absolutoriem bych tohle nikdy, nikdy, nikdy neřekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ to mas pravdu, pri praci je to lepsi, i kdyz taky ne idealni. Ale pri dvouletakovi je to boj. Malej je hodne akcni a ja vzdy uprednostn im spanek pred ucenim
a pak nestiham.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti mám už velký, ale zas chodím do práce.
Prvák i druhák byly celkem v pohodě, hlavně prvák, když jsme byli celej rok na distančce. ![]()
Teď jsem ve třeťáku a začíná to být mazec. Zrovna před chvílí jsem se vrátila ze školy, mám dva zápočty, bylo to náročný. ![]()
U absolventský práce jsem nenapsala ještě ani slovo, přitom do ledna musíme mít hotovou půlku. ![]()
Je mi lehce přes 40 a už to moc do hlavy neleze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit