Dálkové studium VOŠ všeobecná sestra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@EnFerm píše:
Zdravím, jsem praktická sestra po matuře, a rád bych si dodělal všeobecnou sestru dálkově na VŠ/VOŠ. Je tu někdo kdo studoval či studuje? Jak zvládáte studium a služby? Vychází vám zaměstnavatel vstříc? Díky za každé info![]()
Pokud se upises na napr 4roky po škole ze tam zustanes tak vycházet budu. Osobně doporučuji zkrátit úvazek a zkusit se domluvit bez úpisu. Rozhodne bych nesla na vos ale min na VS Bc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@EnFerm da se to, ja se upsala a lituju!uz bych to neudelala!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EnFerm píše:
Zdravím, jsem praktická sestra po matuře, a rád bych si dodělal všeobecnou sestru dálkově na VŠ/VOŠ. Je tu někdo kdo studoval či studuje? Jak zvládáte studium a služby? Vychází vám zaměstnavatel vstříc? Díky za každé info![]()
Ahoj,
těchto diskuzí je tady hodně - zkus projet i ty starší.
Jinak každý zaměstnavatel je individuální, někdo podporuje a někdo hází klacky pod nohy - at už ze strachu že s titulem a vysšší platovou třídou mu dotyčný uteče.
Jinak u studia mi příjde nejvíce náročná praxe, kterou ale si lze nechat uznat pokud pracuješ v oboru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud o studiu uvažuješ, tak rozhodně na VŠ!! Na vošce budeš studovat stejně dlouho a bez " pořádného" titulu. Jinak záleží na konkrétním zaměstnavateli, zda Ti bude poskytovat úlevy či ne. Já jsem si úvazek zkrátila ( mohla jsem si to dovolit) a rozhodně nelituji. Záhul je to velký a s kratším úvazkem nemám takové hoňky a nervy!Prosím o anonym z důvodu -spolužáků zde..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pokud o studiu uvažuješ, tak rozhodně na VŠ!! Na vošce budeš studovat stejně dlouho a bez " pořádného" titulu. Jinak záleží na konkrétním zaměstnavateli, zda Ti bude poskytovat úlevy či ne. Já jsem si úvazek zkrátila ( mohla jsem si to dovolit) a rozhodně nelituji. Záhul je to velký a s kratším úvazkem nemám takové hoňky a nervy!Prosím o anonym z důvodu -spolužáků zde..
přesně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit