Dálkové studium výtvarné výchovy

Anonymní
9.8.25 14:33

Dálkové studium výtvarné výchovy

Dobrý den, nemáte, prosím, někdo zkušenost s dálkovým studiem výtvarné výchovy? Nedaří se mi nic dohledat. Chci to spíše jako koníček, časem možná i kvůli zaměstnání. Případně i podobné umělecké studium, prakticky zaměřené. Jihomoravský, Olomoucký nebo Zlínský kraj. Ještě mě napadá i možnost denního studia, kdy se dají navolit předměty tak, aby se dalo zvládnout i pro zaměstnání, ale to už by bylo asi časově více náročné. Děkuji, krásné léto

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
10.8.25 08:41

Dálkové studium nabízí jen soukromé školy z 90% a ne všechny obory. V kombinované formě by to bylo snadnější najít.
Alternativa je si udělat umělecké kurzy a k tomu pedagogické minimum (kurz/studium) kdyby jste chtěla učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 06:58

Děkuji za odpověď. Pedagogické studium mám, umělecky zaměřené, ale spíše na teorii. Učit můžu, ale tohle je spíše studium pro mě, jako koníček. Tvořím od mala, ale jako malá jsem nechodila do ZUŠ a následně ani do výtvarné střední školy, tak takový ten úplně základ (zejména kresby, malby a grafiky) mně chybí. Kurzy už také nějaké mám a po dalších pokukuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze