Dálkové studium - neklasifikováno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
N znamená, že nemáš známku, budou přezkoušky z celého předmětu. Jinak v pololetí se nepropadá, na konci ovšem ano - víc jak 1 baňatá - buď opakování ročníku (lze jen 2×), nebo konečná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže když řeknu učiteli ze mi stačí za 5 rozhodnu se asi lip.Me někdo říkal že u dálkovýho studia je to jinak než u denního tak se ptam.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže když řeknu učiteli ze mi stačí za 5 rozhodnu se asi lip.Me někdo říkal že u dálkovýho studia je to jinak než u denního tak se ptam.
pokud na to nejsou známky, nemůže Ti dát ani tu 5. Prostě neklasifikace, bude přezkoušení. On si ty známky z prstu nevycucá a musí být určitý počet, aby klasifikovat mohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
pokud na to nejsou známky, nemůže Ti dát ani tu 5. Prostě neklasifikace, bude přezkoušení. On si ty známky z prstu nevycucá a musí být určitý počet, aby klasifikovat mohl
Já tam mam z obou za 5 už jsem zkoušela napsat pisemky.
- Citovat
- Upravit
Pokud chodíš na SŠ, tak v II. pololetí 1, 2 pětky znamená reparát v srpnu (ještě můžeš postoupit), 3 a více znamená požádat o opakování ročníku, což můžeš na 1 škole pouze 1×, ale pozor, ředitel ti to nemusí povolit.
5 v pololetí nic neznamená, pouze pokud bys měla z toho stejného 5 i na konci, tak je reparát za celý školní rok, pokud v pololetí projdeš, na konci 5, reparát z učiva za pololetí.
u dálkového ti skončí statut žáka SŠ, budeš platit soc.+zdrav., pokud nejsi zaměstnána nebo na MD.
Ve školním řádu, který si musela na začátku roku podepsat, je určitě napsáno, jaké minimum známek, abys byla klasifikována, bývá to kolem 3. je tam určitě zapsáno i jakou musíš mít docházku, abys neměla N.
reparát obvykle probíhá před komisí 3 členů, N můžeš dělat pouze učitel, ale měl by tě dopředu seznámit, z čeho bude.
- Citovat
- Upravit
@martina.se Divila by ses, ale oni opravdu za 5 dávají, i když ty známky nemají..
nechodíš, tvůj problém, za 5
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika píše:
@martina.se Divila by ses, ale oni opravdu za 5 dávají, i když ty známky nemají..nechodíš, tvůj problém, za píše: Více
nwm, řešili jsme to u kluka - učitel se sekl, prostě nebude známkovat, protože nemá z čeho, hotovo. Nedal 5, dal N ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
chci se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s N-kem… dělám večerní studium a měla jsem i na pololetí a na konci roku dvě N-ka.. na konci srpna budu dělat klasifikačku, chtěla bych vědět co by se stalo, kdybych ji náhodou neudělala? propadnu rovnou? nebo budu dělat ještě i opraváky.. děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, potrebovala bych poradit ohledně dálkového studia, učitel mi řekl že budu mít za první pololetí neklasifikovano když si do konce tohoto týdne nedodelam 2 predmety, coz už asi nestihnu. Zajímalo by mě co to pro mě znamena? Jestli konec a nebo budu dělat o prázdninách zkousky? A taky by mě zajímalo když budu mít z tech 2 předmětů třeba za 5 v prvním pololetí, propadnu?