Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Safrik Ahoj, mela jsem hodne podobnou carku 10. den po ET. Ani 13. den jsem nemela dalnice a to jsem 14. z krve mela hcg 1100
Takze myslim, ze takto je to naprosto ok ![]()
@kaiserin moc diky, ja jdu na krev ve ctvrtek 12 den po ET, tak snad budou ty hodnoty taky uchazejici ![]()
@Anonymní píše:
Prosím anonym. Ještě je to čerstvé. Den ms byl 15dpo
Ty kráso tolik testů a mě přijde divny testovat po třetí ![]()
@mission84 jo vím je to ujeté, ale trvalo to hrozně dlouho než se povedlo, tak tomu pořád nevěřím.
Kolikadenni embryo ti vkládali? Za pár dní už budeš mít dálnici.
@karkarka 5 denni blastocystu.. Ja uz zacla byt nervozni ze tam jeste nejsou dalnice…
@Safrik neblazni, vždyť jsi vlastně jen jeden den od vynechání menstruace. Čárky máš luxusní.
@Anonymní píše:
Prosím anonym. Ještě je to čerstvé. Den ms byl 15dpo
Krasne silici testy. Gratuluji
@Safrik Ahoj,takhle vypadají moje testy, dnes 6+1,ale síla čárky nic o prosperitě těhotenství neříká. Minulý rok jsem taky měla pěknou čárku a stejně to skončilo v 8tt ZT. Tak přeji hodně štěstí ☺️️
Ahoj děvčata. Už dlouhou dobu čtu tady různé diskuze a tak doufám, že mě snad nikdo nebude soudit, když sem taky něco přidám. ![]()
Mám za sebou jedno biochemické těhu a před 2 měsíci operaci nezhoubneho nádoru. Nyní mám dva dny zpozdenou menstruaci a vyšly mi pozitivni testy. Teda ta druhá carka se naukazala hned a v limitu byla. Chtěla bych se zeptat jestli mají ještě silit protože jestli ano tak už mě nesili. Příští pátek jde k dr. Mám takový strach ze všeho. Při biochemku a nádoru mi taky vyšly testy pozitivni ale jen slabe. Omlouvám se za sloh a děkuji. Musela jsem se trochu vypsat. Děkuji ![]()
@Janča1593 asi bude zalezet na testech, ja mela
Mama testy a carka byla pak jeste vyraznejsi nez ta kontrolni.