Další chemie do těla?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.19 13:20

Další chemie do těla?

Ráda bych se zeptala na vaše názory. Jde o to, že mám zpoždění ms už měsíc, v úterý jdu k lékaři, pravděpodobně na vyvolavacku. Všechny těhotenské testy jsou negativní, před půl rokem jsem také měla zpoždění měsíc a pak v dalším termínu to dostala. Tentokrát už je to přes měsíc, tak jsem objednaná k lékaři, ale nerada bych do sebe cpala nějakou chemii ať už ve formě prášků, které jsem dostala před dvěma lety, když se mi toto stalo, nebo injekce. Myslíte, že se mám pokusit se nějak s lékařem domluvit, že my odebere tre krev na vyloučení těhotenství. Případně jaké může mít následky, když vše odmítnu? Nemá někdo s tímto zkušenosti prosím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
22.9.19 13:47

Tak je i otazka, kolik ti je let, jestli mas dalsi problemy - vaha, hormony, nevim co vsechno. Muze to byt zacatek klimakteria nebo neco uplne jineho, tehotenstvi se tedy moc nezda :nevim: Sama jsem spis zastancem celostniho pristupu, takze jednorazova injekce na vyvolani jako reseni priznaku tedy za me nic neřeší, ale neznam tvou situaci a me se to keca, kdyz mi vse funguje :think: a chces otehotnet nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
479
22.9.19 13:48

Odmítnout můžeš, nemůže ti nic nutit. Můžeš se ho zkusit zeptat, ale v tom případě mu neříkej, že jsi dělala všechny ty testy a byly negativní. Pokud to chceš ale bez chemie, prostě tam nechoď, doktor ti nic jiného nenabídne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.9.19 13:49

1. jak jsi stará? Dvě vynechané menstruace do roka jsou pořád ještě norma, s věkem nad 40 se to zvyšuje.

2. kdy ti naposledy dělali hormunální panel?

3. kdy ti naposledy dělali důkladný ultrazvuk?

4. skutečně jíš tak jak máš?

5. jak si na tom s úzkostmi, zátěží, stresem a spánkem?

6. byla si u fyzioterapeutů, co umí metodu mojžíšové a máš srovnané svalové případné dysbalance?

Ale chemi je opravdu strašlivé zlo - nejhorší je O2, NaCL a hlavně H2O - tomu se musíš vyhnout za každou cenu! A pak přijít k lékaři do ordinace a urputně trvat na tom co všechno nechceš a že je prodejce zlých farmafirem, namísto hledání případných příčin, které jsou u fakt široké…

Příspěvek upraven 22.09.19 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 13:53

@Kačus82 je mi 20

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
22.9.19 14:00
@Anonymní píše:
@Kačus82 je mi píše: Více

Myslim, ze Ou to skvele shrnula. Drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.19 15:21
@Anonymní píše:
@Kačus82 je mi píše: Více

když nechceš chemii, tak k doktorovi vůbec nechoď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.19 16:52
@Anonymní píše:
když nechceš chemii, tak k doktorovi vůbec nechoď

Ale co se stane když nepůjdu, nemůže se neco pokazit? Všude se setkávám s názorem, že když se nedostaví ms, jít na vyvolání. Ale co když nepůjdu…

• Citovat
  • Upravit
TRG
5384
22.9.19 17:07
@Anonymní píše:
Ale co se stane když nepůjdu, nemůže se neco pokazit? Všude se setkávám s názorem, že když se nedostaví ms, jít na vyvolání. Ale co když nepůjdu…

A co myslis tou „chemii“? Pokud vim, tak vyvolavaci injekce neni „chemie“, ale hormon progesteron. Ten se dava napriklad i na podporu tehotenstvi. Kdyz se nedostavis, dostanes MS nejspis o neco pozdeji. Kdyz nebudes resit caste vynechani MS, to uz problem byt muze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.9.19 19:21

Ja bych k dr. radsi sla. At vis, na cem jsi. Treba beco zjisti na utz. Ja odmitla hormony po operaci endometriozy a nic se nestalo. Je to moje rozhodnutí. Rekla jsem jim, ze chci nejdriv zkusit bylinky. Ty zabraly a dr.to pak na kontrole nijak nekomentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí