Lék Deflagyn a pohlavní styk

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
21.9.19 13:18

Lék Deflagyn a pohlavní styk

Dobrý den. Můj dotaz se týká léku Deflagyn. Lékař mi ho doporučil kvůli špatným výsledkům z gynekologického vyšetření. Mám doma už balení na 3 měsíce a dnes bych měla začít. Doktor říkal, že sex během léčby může být úplně v pohodě, jen jsem se zapoměla zeptat, jestli je u toho třeba používat ochranu :think:
Máte někdo zkušenosti prosím? Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
966
21.9.19 13:28

@Zuzka08 klidne i bez. Bude to castecne pusobit i na partnera. Aspon tak mi to bylo receno od lekarnice. Jen neni doporuceno otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.9.19 13:31

@smoule.koule to ani nemáme v plánu, každopádně moc děkuju, docela se mi ulevilo že to není podmínkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.9.19 13:48

@smoule.koule ještě jsem se chtěla zeptat jak je to s tím užíváním… Uvedeno je 3×28 dní. Udělat 3 denní pauzu, během menstruace se nemá užívat. Ale když menstruuji 6-7 dní, tak mezi jednotlivými menses 28 dní neudělám. Dnes budu mít první dávku a příští menses mi vychází za 22 dní. Jak jste to řešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.9.19 13:48

@Zuzka08 sex je sice doporuceny, ale ze zkusenosti - nam to moc nevyhovovalo. Doporucuju prvne prijit na grif, jak gel aplikovat a pak premyslet nad sexem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.9.19 14:16

@Zuzka08 vas zajima to zakrouzkovane. Normalne pouzivat tech 22dni, pak udelat pauzu na menstruaci a po ni pokracovat dal a dalsi pauza az na menstruaci(predpokladam, ze cyklus neni treba 60dni, ale kolem 30cca).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.9.19 14:23

@smoule.koule přesně tak, cyklus je 28-30 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie