Dámská bunda - dlouhé rukávy

4854
13.9.13 22:32

Damska bunda-dlouhe rukavy

Prosím všechny o radu, kde bych mohla koupit podzimní/zimní bundu s dlouhými rukávy? Jsem vysoka, ruce mam jak orangutan a uz jsem docela zoufala.Dnes jsem projela cele město a všechno co jsem oblekla melo rukavy kratke :zed:.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
13.9.13 22:43

Já jsem malinká takže obchod neporadím :nevim: Ale sháním kozačky a přijde mi ještě brzo, nikde nemají výběr toho, co bych chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
13.9.13 22:58

Mám stejný problém a je to o štěstí bohužel :-( Ještě jsem nenašla značku, která by měla vždy super dlouhý rukáv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
13.9.13 23:00

Alpine-pro! Mám krásnou podzimní bundu a rukávy jsou dlouhé;-) (mám 190 - ruce jak orangutan:-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
13.9.13 23:07

Já si koupila zimní bundu ve sportisimu. je to značka Willard..a rukávy dobrý..celkově super. nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
14.9.13 08:01

Jsem vysoka a hubena a sportovni veci mne sedi od hannahu, zvlast zimni bundy maji vnitrni pruzne rukavy. Obleceni do prace pak treba esprit, tam take problemy s rukavy nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 09:27

Nechala bych si bundu přešít u švadleny pokud to jde. Nebo rovnou celou ušít. Oni to zase tak drahé ty paní nemají. Mamka si tam nechávala dělat kabát a vyšlo to hodně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat