Jaké oblečení dát holčičce na křest?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jaké oblečení dát holčičce na křest?
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, za měsíc máme křest naší dcerky, ale nevím co jí mám obléct…v té době jí už bude 5 měsíců, takže do pořinky už ji neschovám…
moooc děkuji za vaše rady a názory
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za me nejlepsi saticky s body, k tomu puncosky a nejake capacky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, kolik do toho chces investovat. Ja jsem vybirala tady. krtimedite. cz Maji uzasne veci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wejushka já bych dala šatičky, bílé, zdobené a dlouhé, pod to už je jedno co, bodynko, punčošky možná i lehčí svetřík, a čepičku, přeci jen v kostele je chladno. Moc se mi líbí třeba toto http://www.jasmineshop.cz/…ky-na-krtiny
- Citovat
- Upravit
No podle toho jaké bude počasí, naše Sabinka byla též křtěná v tuto dobu ale byla před osmi lety taková zima že jsem na poslední chvíli kupovala bílou semišovou kombinézu a šatečky pod ní byly skované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme křtili po zimě a opravdu záleží jak bude zima, já si taky přála pro ní krásné šatičky, ale byla hrozná zima, takže jsme jí dali kombinézku a bylo. Já se bála aby nenastydla. No a doma na oslavu už dostala šatičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moooc holky
jo a dělá se potom nějaký oběd?? a koho pozvat?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblec ji slusne, ciste a pokud mozno slusive a specialni saty neres. To je pozlatko, o to pri krtu vubec nejde. maximalne tak o fotky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wejushka my jsme dělali takové posezení, s těmi co jsme na křest pozvali. Ono nás nebylo moc, protože manželova rodina jsou komunisté, tak přijet nechtěli
tak jsme pozvali pr kamarádů, já udělala dort a kafe, pak se posedělo s vínem a moje maminka udělala řízky a salát. Ale rozhodně to není nutnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jednou moc děkuji
to z mé strany mám v rodině jen pár lidí, ale u přítele to bude horší, jen těch nejbližších má 13
to nevim kam je všechny doma dáme ![]()
- Citovat
- Upravit
@wejushkam píše:
Ještě jednou moc děkujito z mé strany mám v rodině jen pár lidí, ale u přítele to bude horší, jen těch nejbližších má 13
to nevim kam je všechny doma dáme
tak aspoň si u vás budou blíž
a když je vůle, tak se vejdou kamkoli… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holkyyyy, můžu mít na vás dotaz, který se netýká křtu? nechce se mi zakládat nová diskuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my křtili v chlupatém overálku, neb byla strašná zima. Pan farář říkal, že medvěda ještě opravdu nekřtil
Šatičky jsme měli připravené, ale zmrzla by. Bylo to vtipné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit