Zimní bunda pro kluka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11689
8.9.13 21:19

Zimní bunda pro kluka

Ahoj holky, marně hledám hezkou zimní bundu pro kluka vel. 98-104. Nemuzu žádnou hezkou sehnat, nechci maskáčovou, hnědou, černou, šedou, zelenou, prostě zádnou hnusnou vyblitou barvu!!! Pro holky je jich tolik a pro kluka ani ťuk, nemáte prosím nějaký tip? Ideálně i s nějakým hezkým obrázkem… Koukala jsem i na ebay a buď neumím hledat nebo tam skoro nic nemají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
8.9.13 21:24

Vloni jsem kupovala pěknou modrou a teplou v Takku ;)

Příspěvek upraven 08.09.13 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
8.9.13 21:25

@Melody 4 mrkni na Topolino, ti mají pěkné veselé barvičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.9.13 21:32

Ja jsem objednavala z Nextu, maji tam krasnou modrou s autickama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:33
@kamiŠ píše:
Vloni jsem kupovala pěknou modrou a teplou v Takku ;)Příspěvek upraven 08.09.13 v 21:25

díky zkusím tam mrknout .

@Eneer píše:
@Melody 4 mrkni na Topolino, ti mají pěkné veselé barvičky :-)

Mě se tam žádná nelíbí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.9.13 21:33

@Melody 4 vítej v klučičím světě, taky vždycky pláču, bo pro holky tolik krásných věcí, pro kluky kulové. zachraňuje to CaA nebo Next, mrkni tam :think: minulý rok jsme pořídili krásnou modrobíle kostkovanou, ale fakt pěknou, žádnou vyblitinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:34
@Leknínek píše:
Ja jsem objednavala z Nextu, maji tam krasnou modrou s autickama :palec:

juu a kde prosím? Je i zimní, já viděla krásnou, ale byla na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:41

@martina.se Ja právě byla v obou obchodech a nic jsem neviděla v nextu měli krásnou ale podzimní :,( Jinak máš pravdu, já když vidím oblečení pro holčičky, mé srdce pláče. Nechci syna oblékat do tmavého, nelíbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.9.13 21:45

@Melody 4 já v obchodech s oblečením taky vždycky roním slzy. Ještě tak pro mimčo se něco sehnat dá, ale od velikosti 110 je to bída a utrpení - vem si trička - spiderman, simsonovi, transformers nebo angry bird, to vše zelená, temně modrá, šedá, hnědá, černá. Víc nic.. Otřesný.. a od velikosti 128 je to tragédie komplet. Já mám třeba i v bazárku bundu, ale opět, černý maskáč, jinou jsme tehdy prostě nesehnaly. Na letošek má opět černou se zeleným pruhem. Ještě mě napadá, mrkni do sportisima nebo Hervisu, tam mají. Ale zase tam jsou ty ceny trochu brutal, pod 1000 kč neseženeš. Hrozné, že. Jak já občas závidím těm, co mají holku :zed: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
8.9.13 21:49

Za mna kappahl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.9.13 21:50

http://www.ernstings-family.at/…9081,,1.html

Mě se letos nejvíc líbí tato, ještě jsem nebyla v Nextu, ale oni tam toho moc na kluky nemaj, lepší je objednat online. A pak ještě Lindex, ten je ke klukům celkem milosrdný, bundu odtamtud máme z minulýho roku červenou lyžařskou, jinak Columbia je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:50

@Leknínek to je tato že? http://www.next.co.uk/x522854s4#… ta je nádherná, ted ještě vědět jak jí objednat protože v jihlavě v nextu jí neměli…

@martina.se To mi ani neříkej už tyto velikosti jsou naprd… Ono je to ale i v dospěláckém oblečení… Já ráda nakupuji i balíčky oblečení třeba z aukra, ale opět pro holky nepřeberné množství, pro kluky samá černá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.9.13 21:51

Teď budou mít v akci nepromokavou bundu a kalhoty pro holky i kluky v Lídlu, jsem viděla v letáku, jestli je teda na příští týden a vypadalo to moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:53

@pata308 díky mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 21:55
@Kelsey píše:
Teď budou mít v akci nepromokavou bundu a kalhoty pro holky i kluky v Lídlu, jsem viděla v letáku, jestli je teda na příští týden a vypadalo to moc dobře.

Zítra pro ní jedu, ale opět zase podzimní, teda aspoň myslím. V lidlu nakupuju ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat