Dámský časopis, kam psát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Jitka1976 píše: ŽaŽ, Svět ženy, ELLE…snad znáš ženské časopisy, ne???
děkuji
já kromě Katky a křížovek nic moc nečtu
- Citovat
- Upravit
Zajdi si do trafiky, na lísteček si napiš názvy časáků a pak doma kontaktuj…je taky třeba na jedno vydavatelství několik titulů, takže celkově jich moc nebude, ale zkusit to můžeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdriv bych se zamerila na blog, pockej az budes mit nejake ctenare, zda je vubec zajem a jaka bude navstevnost. Pak se muzes ohanet referencemi a s casopisem to pujde lepe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Časopisů jsou desítky, zkus si najít kontakty na jednotlivé redakce a pošli jim svou nabídku, třeba bude mít někdo zájem
Různé příběhy jsem četla ve Chvilce pro tebe, Napsáno životem apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…prohledni si casopisy v trafice, a zjisti, kde maji clanky s tematem, ktere pises. Pak v tirazi (to je vetsinou sloupec na konci nebo na zacatku casopisu, kde jsou uvedeni redaktori a HLAVNE vydavatelstvi) si zjisti adresu a napis jim. Nepis jen do vydavatelstvi ale do konkretni redakce. Nebo muzes napsat i emal. Pis primo Sefredaktorce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledej šmudlo:
http://www.send.cz/casopisy-tema/6
Ale jestli ti někde něco vezmou nevím, spíš o tom dost pochybuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě zkus časopis Moje psychologie, tam jsou takové články časté. Mám tenhle časopis moc ráda, nejsou tam takové ty klasické nicneříkajícíc slátaniny:-) Třeba tam najdeš uplatnění… Držím palce!
- Citovat
- Upravit
Ahoj
Moc Vás prosím, jestli neznáte nějaký dámský časopis, kde bych mohla zkusit napsat. Mám svůj blog, na kterém se zabývám vztahy a chtěla bych zkusit napsat do nějakého časopisu, jestli by neměli zájem o nějaký z mých článků.
Před mateřskou jsem se tomu moc nevěnovala, ale poslední 2 měsíce každý večer prosedím u noťasu a píšu
Děkuji