Dámský časopis, kam psát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.5.13 09:53

Dámský časopis

Ahoj :kytka:

Moc Vás prosím, jestli neznáte nějaký dámský časopis, kde bych mohla zkusit napsat. Mám svůj blog, na kterém se zabývám vztahy a chtěla bych zkusit napsat do nějakého časopisu, jestli by neměli zájem o nějaký z mých článků.
Před mateřskou jsem se tomu moc nevěnovala, ale poslední 2 měsíce každý večer prosedím u noťasu a píšu :)

Děkuji :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
16.5.13 10:02

ŽaŽ, Svět ženy, ELLE… :nevim: snad znáš ženské časopisy, ne???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 10:04
@Jitka1976 píše: ŽaŽ, Svět ženy, ELLE… :nevim: snad znáš ženské časopisy, ne???

děkuji :hug: já kromě Katky a křížovek nic moc nečtu

• Citovat
  • Upravit
5158
16.5.13 10:09

Zajdi si do trafiky, na lísteček si napiš názvy časáků a pak doma kontaktuj…je taky třeba na jedno vydavatelství několik titulů, takže celkově jich moc nebude, ale zkusit to můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35730
16.5.13 10:13

Nejdriv bych se zamerila na blog, pockej az budes mit nejake ctenare, zda je vubec zajem a jaka bude navstevnost. Pak se muzes ohanet referencemi a s casopisem to pujde lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.5.13 10:26

Časopisů jsou desítky, zkus si najít kontakty na jednotlivé redakce a pošli jim svou nabídku, třeba bude mít někdo zájem ;) Různé příběhy jsem četla ve Chvilce pro tebe, Napsáno životem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
16.5.13 11:05

…prohledni si casopisy v trafice, a zjisti, kde maji clanky s tematem, ktere pises. Pak v tirazi (to je vetsinou sloupec na konci nebo na zacatku casopisu, kde jsou uvedeni redaktori a HLAVNE vydavatelstvi) si zjisti adresu a napis jim. Nepis jen do vydavatelstvi ale do konkretni redakce. Nebo muzes napsat i emal. Pis primo Sefredaktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.5.13 12:04

Hledej šmudlo:
http://www.send.cz/casopisy-tema/6
Ale jestli ti někde něco vezmou nevím, spíš o tom dost pochybuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerezaNSG
21.5.13 16:49

Určitě zkus časopis Moje psychologie, tam jsou takové články časté. Mám tenhle časopis moc ráda, nejsou tam takové ty klasické nicneříkajícíc slátaniny:-) Třeba tam najdeš uplatnění… Držím palce!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat