Vy a kolegové? Taky vás tak švou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Upřímně, někdy jo. Manžel je můj kolega. Víc mě s…u zákazníci ![]()
copak se ti stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic určitého a zásadního, jen chci poblafat nad lidskou hloupostí a drbama
. To známe všichni. Asi čím více lidí, tím větší bordel. Takže vy jste v práci jen dva ![]()
@Žirafátko píše:
Upřímně, někdy jo. Manžel je můj kolega. Víc mě s…u zákazníci
copak se ti stalo?
- Citovat
- Upravit
@Larr jo, pracujeme v obýváku
, někdy je to na palici. Nejvíc mě pobaví takový to „ty tomu nerozumíš, ty jsi ženská“
(specifický obor) a taky ho občas štve, že nemám vzdělání a přesto bych ty prachy taky vydělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Faktem je, že se změní lidi - důchod, úmrtí, výpověď - a změní se všechno.
- Citovat
- Upravit
V obýváku
- zatím vidím děsivou ponorku
.
@Žirafátko píše:
@Larr jo, pracujeme v obýváku, někdy je to na palici. Nejvíc mě pobaví takový to „ty tomu nerozumíš, ty jsi ženská“
(specifický obor) a taky ho občas štve, že nemám vzdělání a přesto bych ty prachy taky vydělala
- Citovat
- Upravit
Já bych je taky vydělala - prostitucí - a možná ještě víc. Manuálně (kromě řízení) či hlavou ani omylem
.
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
Nic určitého a zásadního, jen chci poblafat nad lidskou hloupostí a drbama![]()
. To známe všichni. Asi čím více lidí, tím větší bordel. Takže vy jste v práci jen dva
tak já do práce nechodím ale z důvodů které popisuješ mě hrozně vytáčí sousedi v paneláku, maminky na hřišti apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to bude to samý
. Já jsem realista - beru věci tak, jak jsou, neplánuji, neohlížím se, nicméně ani realistický pohled mi nebrání v myšlence někoho zabít
.
@anickadomnik píše:
tak já do práce nechodím ale z důvodů které popisuješ mě hrozně vytáčí sousedi v paneláku, maminky na hřišti apod.
- Citovat
- Upravit
No - moji kolegové jsou pěkní dobytci. Někteří. Ale zase si díky tomu rozšířím duševní obzor - coby slušňáka by mě některá probíraná témata v životě nenapadla. Takže na emimino jsem přišel už částečně připravený…
(Co přehryznout nedokážu, to jsou pomluvy a taky to, že někteří lidi v práci neustále „hubou dělají politiku“. Takoví jsou potom ve firmě vnímaní jako úspěšní a průbojní… A já tohle vážně neumím.)
Takže bych docela rád šel taky na mateřskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr my máme dva extrémy. Buď je pořád doma (teď tři měsíce) a děláme spolu a nebo doma není (řidič) a je doma jen jednou za 14 dní na víkend. To pak pracuju sama. Prostě blbý a blbější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ti, co dělají hubou politiku - to jsou u nás třídní šašci - aneb každá firma má svého
.
A úspěšní - u nás hodně lidí teď studuje - DiS, Bc. - mně teď připadá, že studuje každý blbec
.
Jinak - dobytky taky znám - z Hutě v Ostravě, jako profesní řidička či jako uklízečka z chlapecké školy
.
@Jura007 píše:
No - moji kolegové jsou pěkní dobytci. Někteří. Ale zase si díky tomu rozšířím duševní obzor - coby slušňáka by mě některá probíraná témata v životě nenapadla. Takže na emimino jsem přišel už částečně připravený…
(Co přehryznout nedokážu, to jsou pomluvy a taky to, že někteří lidi v práci neustále „hubou dělají politiku“. Takoví jsou potom ve firmě vnímaní jako úspěšní a průbojní… A já tohle vážně neumím.)
Takže bych docela rád šel taky na mateřskou.
- Citovat
- Upravit
Jo s…u, zvláště ti, kteří se tváří jako kamarádi a pak tě zapřou a pomluví…
Nevím, jestli je mi z toho smutno nebo takhle ![]()
A pak taky nesnáším řeči typu: „No to by se mělo…“ nebo " To já bych s ní vyběhla" a na poradě trapně mlčí…
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
V obýváku![]()
- zatím vidím děsivou ponorku
.
u nás je to už 6 let stejně, pracujeme spolu doma, do toho nám tu pobíhá 3letá a pokňourává 3měsíční ![]()
a ponorka zatím nenastala, naopak, když začne sezona a manžel je každý týden 1-2 dny pryč, tak se mi po něm stýská ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr mě se téměř realisticky otvírá kudla v kapse když mám vyjít před barák, nebo potkat oblíbené sousedky cestou do školky apod. u mě pohár trpělivosti aktuálně přetekl a teď jen čekám až někdo pípne a bouchnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, já asi půjdu na mateřskou… a až na ní budu, budu chtít být zaměstnaná
. Taky vás kolegové v práci štvou, s kým zápasíte, co jste nečekali, co jste čekali
Co hrozného vás potkalo
.