Vy a kolegové? Taky vás tak švou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
14.5.13 23:35

Taky si s dovolením popláču :lol:
Ve firmě jsem asi dva roky. Kolektiv super. Dva malé kanclíky spojené dveřma. U nás je to super, smějeme se respektujeme a věříme si, ale do druhého nastoupila holčina (Mgr - píšu to umyslně, protože na tom přece nejvíc záleží :pocitac: Je nejen věkově, ale i profesně „nejmladší“, ale… Všichni jsou blbci, všechno jí děláme naschvál. Vlastní názor - neexistuje :zed:
Dlouho jsem se kousala do tváří nebo dokonce odcházela, pokud přišla k nám, ale pak jsem si řekla dost…Fracek (omlouvám se za výraz) si otevíral pusu i na nejstarší kolegyni, která nechtěla jít do konfliktu a tak jsem využila příležitosti když jsem s ní byla sama a od plic jí všechno řekla. Sice se mnou nemluví, dokonce mě nezdraví, ale už si nevyskakuje.
Nechápu to - sice nemám titul, ale ani ten jí neopravňuje k nadřazenosti. Poslední dobou se s takovým chováním setkávám u novopečených Ing. Bc. Mgr…stále častěji.
Copak jejich h…o nesmrdí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 23:49

Tak ja si tez postezuju, s dovolenim anonymne, snad pochopite.
Dneska jsem mela uzasnej vystup s podrizenym. Sefuju vetsimu projektu, velka zodpovednost za skoro 10 milionu. Neni to nic jednoducheho, i kdyz mi hodne lidi zavidi kam si vsude muzu jezdit, ale to co za tim je nikdo nevidi.
Mame v praci super kolektiv a i kdyz projektu sefuju shodou okolnosti ja, tak se na dulezitych rozhodnutich podilime dva, nekdy tri. A ted jsme prijali na castecny uvazek jednoho kluka, pritele kolegyne, kamaradime s nim vsichni. Jako kamarad a parmen je super, ale ukazalo se, ze v terenu je skoro nepouzitelnej, neustale jsem ho musela o neco prosit, misto aby si samostatne nasel co ma delat jako ostatni, tak abych ho vodila za rucicku a vymyslela mu praci. Vyvrcholilo to po navratu ze sluzebky, kdy jsem ho skoro tri tydny zadala, aby aspon vyresil cestak, kdyz uz nema cas nam pomoci s dalsima papirama. No takze jsem mu zkratila slibenou odmenu na pulku (podotykam ze hodne slusnou odmenu a i za tu pulku kdybych ja odvedla prace jako on, tak by me hanba fackovala), a on dneska priletel a nastoupil na me, co si to dovoluju a ze si to nenecha libit :nevim: Bohuzel jsem udelala tu chybu, ze jsem mu to predem nerekla ze dostane jen pulku a on se to dozvedel kdyz mu to neprislo ve vyplate. To uznavam ze byla chyba.

• Citovat
  • Upravit
750
14.5.13 23:56

Tak mne ted zrovna stve moje nadrizena, byvaly jsme kolegyne a ted postoupila hoooodne vysoko a nestacim se divit co se z te zenske stalo. Muz to komentuje slovy - dej zenske moc a jeste k tomu blondyne, ale ja zasnu jak se clovek dokaze zmenit kdyz se dostane nahoru mezi vlky ne nadarmo se rika kdo chce s vlky vyti…a jinak souhlasim s temi tituly, clovek zaucuje nekoho, kdo by mel znat vice nez ja a ucim je zaklady vseho co by jim mela dat skola a cert to vem jen kdyby mi dali oni aspon trochu sveho sebevedomi :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
15.5.13 07:19

Taky taky :pankac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.13 07:32

Tak já jsem v práci relativně ráda a kolegy mám úžasný. Máme tady vybudouvaný skvělý vztahy. Nelezeme si příliš do soukromí, ale máme se rádi, chováme se k sobě slušně, vycházíme si vstříc. A tím pádem problémy nevznikaj. A to jsme babinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.5.13 09:23

No, pravda, já jsem po mateřský trochu klidnější, ale chování mých kolegyň/kolegů mě občas zaráží :think: dělám vesměs se stejnýma lidma, co před tím, ale asi jsem odvykla.
Mám přímou spolukolegyni, kdy pracujeme jen my dvě spolu, a s tou si rozumím, je to ten nejhodnější člověk u nás v práci.
No, příbuzný a spolupracovníky si člověk nevybírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
15.5.13 09:40

Kolegy nemám- pracuju s lidma ale sama na sebe a statní už jsem se postupem času naučila neřešit. Kdysi jsem vyskakovala jako čert z krabičky, ale teď už mi je to jedno :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.13 10:00

Dělám se samýma ženskýma je to neskutečnej kurník. Přesně jak psal někdo na předchozí straně… všichni jsou kamarádky největší, dokud jedna neodejde z místnosti. :poblion:
Neustálý nadávání na nadřízený a za rohem jim dotyčný lezou do prdele.
Já už se hovorů s některýma kolegyněma ani nezúčastňuju, protože se mi několikrát stalo, že jsem něco řekla a krásně se to obrátilo proti mně.
Jo a zítra jedu do práce novým autem, tak zas budou moct některý spekulovat, kde jsme na to asi vzali.

• Citovat
  • Upravit
Larr
15.5.13 22:48

Rozumím tomu tak, že neuděluje…takže máš celou směnu free :mrgreen:.

@Jura007 píše:
Tak jo. U mě je to přímý nadřízený… Chtěl jsem po něm xkrát, abych půl hodiny po příchodu do práce věděl, co budu celou směnu dělat. A to asi po něm chci moc. Ale hlavně že má celou směnu připomínky, co dělám blbě…
Pak jsem ten stejný požadavek vyslovil i před ředitelem - „ukládá vám to přece Zákoník práce, aby zaměstnavatel přiděloval zaměstnanci práci“… No a teď si říkám, jestli mistrovo chování není důsledek toho, že jsem si "dovolil nesouhlasit se zaběhaným systémem (ono je těžké souhlasit, když ti stejní lidi se mají vyjadřovat k mojí výkonnosti - a takto mají důvod tvrdit, že jsem nevýkonný. Ale rozumného zadání práce na začátku směny se nedočkám. Tak asi začnu pracovat stylem jak za minulého režimu…)
  • Citovat
  • Upravit
18305
15.5.13 22:50

@Larr Ne eeee… V půlce směny jsem upozorněn na to, že dělám fšecko blbě… :mrgreen:
(Ne, není to tak docela. Udělám určitý objem práce, ale při přesnějším zadání bych mohl udělat víc - a za kratší čas…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
15.5.13 22:51

V práci jsem nikdy neměla problém s kolegy, asi jsem měla štěstí na lidi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
15.5.13 22:53

To se nevylučuje i šéfovou může někdo s..t.

@JayLee píše:
ne… pač jsem jejich šéfová :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
15.5.13 22:55

Tak kde :?: :roll: 8o 8o :mrgreen: :mrgreen:.

@Anonymní píše:
Dělám se samýma ženskýma je to neskutečnej kurník. Přesně jak psal někdo na předchozí straně… všichni jsou kamarádky největší, dokud jedna neodejde z místnosti. :poblion:
Neustálý nadávání na nadřízený a za rohem jim dotyčný lezou do prdele.
Já už se hovorů s některýma kolegyněma ani nezúčastňuju, protože se mi několikrát stalo, že jsem něco řekla a krásně se to obrátilo proti mně.
Jo a zítra jedu do práce novým autem, tak zas budou moct některý spekulovat, kde jsme na to asi vzali.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
15.5.13 22:57

No tak všecko ne, jen půlku - druhou půlku směny buď předěláváš nebo… :?: :mrgreen: :mrgreen:.

@Jura007 píše:
@Larr Ne eeee… V půlce směny jsem upozorněn na to, že dělám fšecko blbě… :mrgreen:
(Ne, není to tak docela. Udělám určitý objem práce, ale při přesnějším zadání bych mohl udělat víc - a za kratší čas…)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 13:09
@Larr píše:
Tak kde :?: :roll: 8o 8o :mrgreen: :mrgreen:.

Představ si, že jsme si půjčili od rodiny. :lol:
Ale naštěstí čekáme v nejbližší době peníze za prodej pozemků, takže to zase rychle vrátíme. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat