Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rozhodně Daniel. Hodí se to k sourozencům a je to mnohem hezčí ![]()
Uprimne, ani jedno. Danielu je ted hrozne moc. Erik se me osobne nelibi, ale pokud bych musela volit mezi temito tak bych dala Erika.
Ja bych hodila jmena na papirky a do sacku a losovala bych kazdy jednou vytahne a uvidis;) takto budeme vybirat jmena na dvojcata:)
@darekp píše:
Rozhodně Daniel. Hodí se to k sourozencům a je to mnohem hezčí
A z jakého důvodu se hodí víc než Erik? Že je na šest písmen? Erik zas obsahuje R.
Z těch dvou asi Daniel, ale vybrala bych další třetí jméno, na kterém se shodnete s manželem oba.
Měli jsme to podobné. A do porodnice jeli se dvěmi variantami. Rozhodnutí padlo ažpo porodu.
Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska
. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený
. Jinak se mi ale tohle jméno líbí moc. Líbí se mi i Erik a ve vašem případě bych dala jeho. Erčí a Ričí, to je super
.
@Katchulina píše:
Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený
. Jinak se mi ale tohle jméno líbí moc. Líbí se mi i Erik a ve vašem případě bych dala jeho. Erčí a Ričí, to je super
.
@P4ja píše:A pak bude ráčkovat
Errrčí
Rrrrričí
No to mě nenapadlo
. Syn má dva nejlepší kamarády a právě se jim říká Erčí a Ričí a náš kluk je Ráďa, tak si vždycky říkám jak se kluci sešli ![]()
Libi se mi Daniel, ale ke jménům sourozenců se hodí více Erik, pokud je to tedy pro vás taky důležitý ![]()
@Russet píše:
A z jakého důvodu se hodí víc než Erik? Že je na šest písmen? Erik zas obsahuje R.Z těch dvou asi Daniel, ale vybrala bych další třetí jméno, na kterém se shodnete s manželem oba.
Ne, fakt jsem nepočítala, kolik mají jména pismen
ale více se mi k nim hodí proto, že ta jména dospělých dětí jsou taková klasická, žádnej úlet a ten Daniel k tomu pasuje více než Erik, to je podle mě trošku výstřednější, i když to není žádný extrém, ale stejně.. a Daniel je prostě mnohem hezčí ![]()
@Katchulina píše:
Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený
.
No tak Dáňo jsme říkali spolužačce Daniele, na chlapa to je fakt hrůza
…Erčí a Ričí je super? No nevím, za mě neee ![]()
Otázka zní jasně, které z těchto jmen se Vám líbí více. Mě se hrozně líbí Daniel, manželovi Erik. Nemůžeme se dohodnout a naše dvě už velké děti jsou taky jeden pro jedno a druhý pro druhé. Dcera se jmhenuje Karolína a syn Richard. Které z těchto dvou jmen jde podle Vás více k sourozencům. Vím, že rozhodnutí je na nás, ale zajímají mě názory jiných, třeba nám to pomůže. Děkuji moc.