Daniel nebo Erik?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.5.20 22:11

Daniel nebo Erik

Otázka zní jasně, které z těchto jmen se Vám líbí více. Mě se hrozně líbí Daniel, manželovi Erik. Nemůžeme se dohodnout a naše dvě už velké děti jsou taky jeden pro jedno a druhý pro druhé. Dcera se jmhenuje Karolína a syn Richard. Které z těchto dvou jmen jde podle Vás více k sourozencům. Vím, že rozhodnutí je na nás, ale zajímají mě názory jiných, třeba nám to pomůže. Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
29.5.20 22:14

Rozhodně Daniel. Hodí se to k sourozencům a je to mnohem hezčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.5.20 22:15

Uprimne, ani jedno. Danielu je ted hrozne moc. Erik se me osobne nelibi, ale pokud bych musela volit mezi temito tak bych dala Erika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.5.20 22:15

Ja bych hodila jmena na papirky a do sacku a losovala bych kazdy jednou vytahne a uvidis;) takto budeme vybirat jmena na dvojcata:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.5.20 22:18
@darekp píše:
Rozhodně Daniel. Hodí se to k sourozencům a je to mnohem hezčí :palec:

A z jakého důvodu se hodí víc než Erik? Že je na šest písmen? Erik zas obsahuje R.

Z těch dvou asi Daniel, ale vybrala bych další třetí jméno, na kterém se shodnete s manželem oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
29.5.20 22:19

Za mě určitě Daniel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.5.20 22:29

Měli jsme to podobné. A do porodnice jeli se dvěmi variantami. Rozhodnutí padlo ažpo porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
29.5.20 22:30

Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska :mrgreen:. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený :mrgreen:. Jinak se mi ale tohle jméno líbí moc. Líbí se mi i Erik a ve vašem případě bych dala jeho. Erčí a Ričí, to je super :palec:.

• Citovat
  • Upravit
21091
29.5.20 22:33
@Katchulina píše:
Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska :mrgreen:. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený :mrgreen:. Jinak se mi ale tohle jméno líbí moc. Líbí se mi i Erik a ve vašem případě bych dala jeho. Erčí a Ričí, to je super :palec:.
:) A pak bude ráčkovat :) Errrčí :) Rrrrričí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.5.20 22:34

Z těchto dvou spíš Erik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
29.5.20 22:34

Urcite Daniel :mavam:

@Katchulina Erci zni opravdu strasne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
29.5.20 22:41
@P4ja píše: :) A pak bude ráčkovat :) Errrčí :) Rrrrričí :)

No to mě nenapadlo :mrgreen:. Syn má dva nejlepší kamarády a právě se jim říká Erčí a Ričí a náš kluk je Ráďa, tak si vždycky říkám jak se kluci sešli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
290
29.5.20 23:02

Libi se mi Daniel, ale ke jménům sourozenců se hodí více Erik, pokud je to tedy pro vás taky důležitý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.5.20 06:06
@Russet píše:
A z jakého důvodu se hodí víc než Erik? Že je na šest písmen? Erik zas obsahuje R.Z těch dvou asi Daniel, ale vybrala bych další třetí jméno, na kterém se shodnete s manželem oba.

Ne, fakt jsem nepočítala, kolik mají jména pismen :lol: ale více se mi k nim hodí proto, že ta jména dospělých dětí jsou taková klasická, žádnej úlet a ten Daniel k tomu pasuje více než Erik, to je podle mě trošku výstřednější, i když to není žádný extrém, ale stejně.. a Daniel je prostě mnohem hezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.5.20 06:09
@Katchulina píše:
Můj muž se jmenuje Daniel, takto mu ale nikdo neřekne. Jemu se tenhle základní tvar nelíbí. V celé vesnici, kamarádi z dětství a z dospívání, rodina, všichni mu říkají Dáňa a to ještě dneska :mrgreen:. No mě trvalo, než jsem si na toho Dáňu zvykla av jsem asi jedna z mála, co mu tak neříká, přijde mi to takový přiteplený :mrgreen:. Jinak se mi ale tohle jméno líbí moc. Líbí se mi i Erik a ve vašem případě bych dala jeho. Erčí a Ričí, to je super :palec:.

No tak Dáňo jsme říkali spolužačce Daniele, na chlapa to je fakt hrůza :mrgreen:…Erčí a Ričí je super? No nevím, za mě neee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze