Daosin alkohol

39
4.7.23 12:02

daosin alkohol

Dobrý den prosím vás měl bych kvam dotaz prosím 😞 co se týče ohledně Daosinu enzym tablety v pátek máme rodinnou oslavu kde se určitě nevyhnu alkoholu a spoustu jídel a nejvíce pivu 😞 tak se chci zeptat jestli když si dám daosin tak cca 3 hodinky před oslavou nemůže to mít nějaký zdravotní problémy? Pomůže mi to i tak prosím? Děkuju moc budu moc rád za vaše rady a odpovědi děkuji Robert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42063
4.7.23 12:11

Daosin se má jíst čtvrt hodiny před jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42063
4.7.23 12:12

Nechápu, proč bys měl pít, když se tomu chceš vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.23 12:14

@Havlova dobrý den díky za odpověd.. co se týče toho pití tak miluju český pivo a nikdy mi nedělal potíže a slavíme 60tky ale jenom mě zajímalo jestli to může mít negativní vliv ten daosin když si dám třeba po cca 3 hodiny pivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
4.7.23 12:18

Příbalový leták „Alkohol a některé léky mohou aktivitu enzymu DAO výrazně potlačit.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42063
4.7.23 12:37
@Robin2d3 píše:
@Havlova dobrý den díky za odpověd.. co se týče toho pití tak miluju český pivo a nikdy mi nedělal potíže a slavíme 60tky ale jenom mě zajímalo jestli to může mít negativní vliv ten daosin když si dám třeba po cca 3 hodiny pivo

Ne, ale 3 hodiny předem je k ničemu. To si ho nemusíš dát vůbec. Klidně bych si ho vzala těsně před začátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
4.7.23 14:31

Daosin se normalne muze… Beru taky obcas pred nejakou oslavou a pak i v prubehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.23 14:36
@Havlova píše:
Ne, ale 3 hodiny předem je k ničemu. To si ho nemusíš dát vůbec. Klidně bych si ho vzala těsně před začátkem.

Dobře děkuju 😇 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.7.23 14:37

@Neuz a nemáte žádné potíže? Třeba že by vám bylo těžko? A tak stě zkoušela u toho pít třeba pár pivek? Jinak moc děkuju 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
4.7.23 16:00

@Robin2d3 tak daosin je prave na to aby se odbouraval histamin.. a kdyz se ji nebo pije nejake rizikove veci, tak je to prave aby nebylo spatne… Uplne nevim, jestli vubec tusite k cemu to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
4.7.23 16:01

A hlavne ma se brat 20minut pred konzumaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí