Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den prosím vás měl bych kvam dotaz prosím 😞 co se týče ohledně Daosinu enzym tablety v pátek máme rodinnou oslavu kde se určitě nevyhnu alkoholu a spoustu jídel a nejvíce pivu 😞 tak se chci zeptat jestli když si dám daosin tak cca 3 hodinky před oslavou nemůže to mít nějaký zdravotní problémy? Pomůže mi to i tak prosím? Děkuju moc budu moc rád za vaše rady a odpovědi děkuji Robert
@Havlova dobrý den díky za odpověd.. co se týče toho pití tak miluju český pivo a nikdy mi nedělal potíže a slavíme 60tky ale jenom mě zajímalo jestli to může mít negativní vliv ten daosin když si dám třeba po cca 3 hodiny pivo
Příbalový leták „Alkohol a některé léky mohou aktivitu enzymu DAO výrazně potlačit.“
@Robin2d3 píše:
@Havlova dobrý den díky za odpověd.. co se týče toho pití tak miluju český pivo a nikdy mi nedělal potíže a slavíme 60tky ale jenom mě zajímalo jestli to může mít negativní vliv ten daosin když si dám třeba po cca 3 hodiny pivo
Ne, ale 3 hodiny předem je k ničemu. To si ho nemusíš dát vůbec. Klidně bych si ho vzala těsně před začátkem.
Daosin se normalne muze… Beru taky obcas pred nejakou oslavou a pak i v prubehu…
@Havlova píše:
Ne, ale 3 hodiny předem je k ničemu. To si ho nemusíš dát vůbec. Klidně bych si ho vzala těsně před začátkem.
Dobře děkuju 😇 😇
@Neuz a nemáte žádné potíže? Třeba že by vám bylo těžko? A tak stě zkoušela u toho pít třeba pár pivek? Jinak moc děkuju 😇
@Robin2d3 tak daosin je prave na to aby se odbouraval histamin.. a kdyz se ji nebo pije nejake rizikove veci, tak je to prave aby nebylo spatne… Uplne nevim, jestli vubec tusite k cemu to je…