Dárečky si vybírám sama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2100
5.11.22 04:12

Darceky si vyberam sama

Blíží se Vánoce, jak řešíte dárky se svým partnerem? Můj má hodně blbý zvyk (má to tak více chlapů), že mi řekne, ať si vyberu dárek (oblečení, boty, nebo cokoliv, vesměs je to jedno) a on mi to zaplatí a to je dárek k Vánocům. Tohle kdysi praktikovala moje máma a nesnášela jsem to. Ale vždy mi pak ještě něco malýho dala. Ale tohle přece není žádný dárek, když si něco vyberu a on to zaplatí. Říká, že jinak vybírat dárky neumí. Že neví, co chci a vždy vybere špatne a on na to není. Ale podle mě projev lásky je i to, že si trochu lamu hlavu nad tím, co dát. A miluji chvíle, když nevím, co to bude a těším se na to, když rozbaluji dárek a teď, co to bude, překvapení. A vůbec to nemusí být drahy dárek. Mě jednou potěšil kalendář víc, než nový kabát. Jak to máte Vy? Má to vůbec takhle někdo jako my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20859
5.11.22 04:24

Nesnáším plýtvání peněz nakupováním věcí, který druzí nepotřebují jen abych splnil povinnost a něco dal. Vždycky to řeším formou jakou jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
5.11.22 05:11

Nemám ráda vymýšlení dárků, nejraději mám, když mi dotyčný řekne, co chce. Vymýšlení a vybírání dárků beru vyloženě jako povinnost a spíš mě to obtěžuje, než abych se v tom vyžívala.
A sama raději přijímám spíš drobnosti než hodnotné dary nebo dary, nad kterými se kvůli mně někdo hluboce zamýšlel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
5.11.22 05:28
@Bellino píše:
Blíží se Vánoce, jak řešíte dárky se svým partnerem? Můj má hodně blbý zvyk (má to tak více chlapů), že mi řekne, ať si vyberu dárek (oblečení, boty, nebo cokoliv, vesměs je to jedno) a on mi to zaplatí a to je dárek k Vánocům. Tohle kdysi praktikovala moje máma a nesnášela jsem to. Ale vždy mi pak ještě něco malýho dala. Ale tohle přece není žádný dárek, když si něco vyberu a on to zaplatí. Říká, že jinak vybírat dárky neumí. Že neví, co chci a vždy vybere špatne a on na to není. Ale podle mě projev lásky je i to, že si trochu lamu hlavu nad tím, co dát. A miluji chvíle, když nevím, co to bude a těším se na to, když rozbaluji dárek a teď, co to bude, překvapení. A vůbec to nemusí být drahy dárek. Mě jednou potěšil kalendář víc, než nový kabát. Jak to máte Vy? Má to vůbec takhle někdo jako my?

Uz roky piseme prani Jeziskovi. Kdyz byl syn maly, tak se listecky davaly na lednicku. Dnes si prani posilame mailem v prubehu celeho roku. Vzdy, kdyz me neco napadne, poslu mail Jeziskovi. A pod stromeckem me ceka prekvapeni, co z toho Jezisek vybral. A nekdy to fakt prekvapeni je, protoze jsem uz zapomnela, ze jsem si to prala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.11.22 05:56

Ja teda vybirani ani dostavani darku jako projev lasky nemam vubec, asi na tech 5 jazycich ci co to je neco bude. Jednu dobu jsme davani darku mezi sebou uolne zrusili, co mame deti ve veku, kdyz to vnimaji, tak jsme to zase zavedli. Kupuji si sama, my ani neprovadime nejake prevadeni penez :nevim: Nejlip vim co chci a potrebuji, roky se snazim dostat nekam k minimalismu (a s detmi se mi to velice zasadne nedari), kazda vec navic me spis vadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
5.11.22 06:06

Ja te uplne chapu, taky miluju kdyz nevim, co je zabaleno :mavam: taky chci po chlapovi prekvapeni, i kdyby to byla jenom uplna drobnost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.11.22 06:23

Stejně jak děti píšeme přání Ježíškovi a ten podle svého uvážení vybere. Nesnáším překvapení, takže jeho vlastní snahu nikdy neocenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
5.11.22 06:31
@Bellino píše:
Blíží se Vánoce, jak řešíte dárky se svým partnerem? Můj má hodně blbý zvyk (má to tak více chlapů), že mi řekne, ať si vyberu dárek (oblečení, boty, nebo cokoliv, vesměs je to jedno) a on mi to zaplatí a to je dárek k Vánocům. Tohle kdysi praktikovala moje máma a nesnášela jsem to. Ale vždy mi pak ještě něco malýho dala. Ale tohle přece není žádný dárek, když si něco vyberu a on to zaplatí. Říká, že jinak vybírat dárky neumí. Že neví, co chci a vždy vybere špatne a on na to není. Ale podle mě projev lásky je i to, že si trochu lamu hlavu nad tím, co dát. A miluji chvíle, když nevím, co to bude a těším se na to, když rozbaluji dárek a teď, co to bude, překvapení. A vůbec to nemusí být drahy dárek. Mě jednou potěšil kalendář víc, než nový kabát. Jak to máte Vy? Má to vůbec takhle někdo jako my?

S ex jsme si posílali konkrétní odkazy, třeba 10 a nevedeli jsme, co ten druhý koupí.
To, co popisuješ ty, by mi nijak zvlášť nevadilo, moc to hrotíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
5.11.22 06:44

Máme to tak, že se ptáme.. já většinou popisuji i jak by to mělo vypadat, ale konkrétní výběr nechávám na něm.. no a já i často poslouchám, co potřebuje… Tak loni dostal od Ježíška motorovku :lol: nejsme na pičicandy, takže tohle potěší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.11.22 06:44

Dávám hlasité signály, že něco se mi líbí. Třeba v Gate kabelka za výlohou. Opravdu pozorně poslouchá, protože fakt pod tím stromkem jeden rok byla. Jinak mívám i překvapení. Většinou dostávám nějaký dražší parfém, který bych si sama nekoupila. Nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.11.22 06:59

Já třeba přesně popíši co chci (i my dospělí si píšeme Ježíškovi), popř. přidám i odkaz na www stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.11.22 07:02

Taky si u nás taky říkáme co bychom si přáli ale vždy je tam i nějaké překvápko. Nikdy nevím co vlastně vybere a koupí. Ale už tak v průběhu roku si dáváme tipy.. I s dětmi. Jsou už starší. Ale vždy se snažím aby tam bylo i to překvapení které nikdo nezmínil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
5.11.22 07:14

Ideální je říct více (nejlépe konkrétních) věcí a ať si z toho partner vybere, co ti dá. V tomto to může být pro tebe překvapení.
Za mě osobně jsem raději za variantu dostat to, co si přeju a nečekat, že dostanu sice dárek (překvapení), který bude zbytečný/nebude se mi líbit nebo tak. Přijde mi to jako zbytečné vyhozené peníze. Neříkám, může partner vybrat nějaký menší dárek v rámci toho překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.11.22 07:30

@Bellino u nás jede vše formou překvapeni. Nevím nikdy ani jeden dárek. A rozhodne to není o nakladnosti, nebo tom, že bych dostala zbytečnosti, přítel poslouchá a vi co se mi líbí a co mám rada nebo co bych potřebovala. Já ty svátky nevnimam jako povinnost dat dárek ale spis jako příjemnou chvíli kdy si navzájem chcete udělat radost, překvapit…a věta: tady mas peníze a něco si kup… mi k tomu proste nesedí. O tom si právě myslím, že to není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35601
5.11.22 07:32

Máme to stejně a vyhovuje mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie